Weco en Wier

Over een week gaat het weer los, de 43ste 24-uursrace! De weersvoorspelling ziet er veel belovend uit dus we gaan ervan uit dat er weer veel boten zullen deelnemen.

Door het prachtige weer van de afgelopen weken is er veel plantengroei in de Binnenmaas. Om ervoor te zorgen dat we tijdens de wedstrijd zo weinig mogelijk last van de planten hebben zijn leden van de Wedstrijdcommissie en van het bestuur afgelopen woensdag samengekomen en hebben direct actie ondernomen. Met 2 rubberboten, 20 meter lijn, 2 gewichten en een staalkabel is er wier voor de steigers weggehaald. Het is een beginnetje, maar de komende dagen zal er getracht worden om zo veel mogelijk weg te halen. De groei elders op de plas wordt in de gaten gehouden!
Tot die tijd, zorg dat je team klaar is voor een spetterende wedstrijd en schrijf je in!