Resultaat PLUS sponsoractie: bijna € 750!

Het was even een paar dagen aanpoten, maar het resultaat mag er zijn: we hebben bijna € 750 opgehaald voor de WSV! De laatste dag van de actie was 30 december 2017. Het was ongelofelijk hoeveel boodschappen je dan de winkel uit ziet gaan. Wij stonden daar met een bezetting vanaf 9 uur in de ochtend tot 20.00 uur en we hebben gewoon vreselijk goed gescoord.

We begonnen ‘s ochtends op de 11e plaats op een bedrag van rond de € 430. Vervolgens hebben we echt duizenden bonnen gescoord en gescand en begon onze reis naar boven, waarbij we uiteindelijk op de tweede plek zijn geëindigd achter het Dierenasiel. Wij gunnen ze uiteraard deze eerste plaats en bijbehorend verzameld bedrag. Zo waren er nog best een aantal verenigingen die rond de € 500 hebben verzameld. Kortom, een succes voor ons, ook voor andere verenigingen en zeker ook voor de PLUS, zeg maar een win/win/win.

Vanaf deze plaats nog even een bedankje aan de enthousiaste samenwerkende zeilers, sloepers, roeiers en jeugd, die er in de afgelopen maanden soms wel drie keer hebben gestaan (Janka, Herman, Eline, Klaas, Laura, Carlijn, Richard, Annet, Liesbeth, Norbert, Alec, Christine, Saskia, Jeroen, Josse, Floris, Jesse en Lieke en degene die ik evt. vergeet, jullie zijn toppers!).