Info Watersportvereniging Binnenmaas over wedstrijdzeilen, jeugdzeilen, roeien en sloepvaren

PR, Sponsoring en Communicatie

Op deelniveau gebeurt er erg veel bij de vereniging. De commissies zijn druk met hun eigen activiteiten, waarvoor zij eigen draaiboeken hebben en feitelijk loopt dat op rolletjes. De app-groepen, de website en Facebook worden goed benut. Het is van belang, dat wij ook met elkaar communiceren, dat wij weten, wat speelt bij de commissies en waar de dwarsverbanden kunnen worden gelegd. Menige senior roeier is supertrots als zijn kleinkind meedoet met de zeillessen voor de jeugd. En wat is er mooier als de jeugd, die uitgezeild is bij ons een doorstart kan maken naar het roeien. Inwoners van de Hoeksche Waard moeten weten, dat zij bij ons voor watersport terecht kunnen. Alle ligplaatsen mogen gevuld zijn. Communicatie blijft nodig.

Alle handjes zijn welkom. Verbindingsofficieren, maar ook manschappen. Waar ben jij goed in? Wat doe je graag? Zou jij wat kunnen betekenen voor onze vereniging? Aarzel niet om een bestuurslid aan te spreken. Het principe van ‘halen en brengen’ geldt ook bij WSV Binnenmaas. Alleen met elkaar kunnen wij een mooie vereniging neerzetten.

Frans Zwijnenberg  is sinds maart 2021 lid van het bestuur met de portefeuille PR, Communicatie en Sponsoring, bereikbaar via: pr@wsvbinnenmaas.nlAdresgegevens

Laan van Moerkerken 27a
3271 AH Mijnsheerenland
  0186 601 015
Contact & route

Openingstijden

Poort open (april t/m november):

Hoofdsponsor

© 2021 WSV Binnenmaas, Mijnsheerenland | webmaster | Privacyverklaring