Nieuwe vloer clubhuis

• foto opgebroken vloer

Buiten is het koud, maar in de afgelopen weken werkte een aantal leden hartverwarmend aan het clubhuis (Rob, Hans en Leo: top!). De vloer was op enkele plekken volledig doorgerot en was daarmee aan vervanging toe.

Makkelijk gezegd, maar dat betekent ook dat alles eruit moest en ook de bar moest worden verwijderd. Een hele klus die te groot is om volledig zelf te doen en de experts zijn er nog ook nog mee bezig. Wel ook een klus die mogelijkheden biedt. Zo wordt deze gelegenheid aangegrepen om ook gelijk een andere meer energiezuinig bar te ontwikkelen.

Daar zijn meerdere ideeën voor gelanceerd die nu op het meest optimale scenario worden doorgerekend. Als er dan toch een nieuwe bar komt, dan moet er ook weer wat geverfd worden. Kortom, voorafgaand aan de ALV, zal het clubhuis nog niet volledig af zijn, maar hebben we in ieder geval meer ruimte voor onze ALV. Voor het serveren van koffie, thee en andere drankjes gaan we met elkaar een hele praktische oplossing kiezen.