Even voorstellen – een andere webmaster

Wat bezielt iemand die weliswaar al jaren donateur maar geen lid is, webmaster bij WSV Binnenmaas te worden? Deze moeder van 3, echtgenoot en oma van 1, legt het uit.

In 1999 verhuisden wij, de hierboven aangekondigde man (Albert) en de drie kids (Mitchel, Katie en Dieter) en ik, vanuit Terheijden naar Maasdam. We hadden het geluk om in het ouderlijk huis van Albert op een prachtige plek aan de Binnenmaas te mogen wonen. Roeien en zeilen was (en is) onze grote hobby. Het zit een beetje in de genen wordt gezegd, mijn schoonouders ontmoetten elkaar in Haarlem bij Het Spaarne.

In onze vorige woonplaats werden we allebei lid van Roeivereniging Breda en al gauw werd ik daar secretaris. Albert pakte de jeugdbegeleiding op. Na negen bestuursjaren (het maximum volgens de statuten) ging ik werken aan een nieuwe website voor de club. Dat moest een Joomlasite worden. Handig, want die kun je met meerdere mensen beheren en iedere commissie kan artikelen plaatsen.

Omdat ik het maken van de website zo leuk vond, ben ik me verder gaan verdiepen in het bouwen ervan. Zeker toen de kinderen de deur uit waren (en omdat het kleinkind in Canada woont) en ik wat meer tijd kreeg, werd het mijn nieuwe hobby. Op mijn website www.kummeli.nl zie je een aantal websites die ik heb gemaakt. Hoewel ik voornamelijk Joomlasites maak, is het CMS WordPress mij niet helemaal vreemd.

De nieuwe site van WSV Binnenmaas vond ik direct al mooi. Fris, overzichtelijk en met prachtige foto’s; natuurlijk te danken aan Arno Hoogwerf. Zoals ze in websiteland zeggen: “Content is King”. De inhoud kan het allerbeste door de leden van de Watersportvereniging worden gemaakt. Ik roep alle leden dan ook  op zo nu en dan een vrolijk, kort artikeltje te schrijven en een geschikte foto te leveren. Zo zal de website nog meer gaan leven en naast het ‘betrekken en verbinden’ tevens als visitekaartje dienen.

Ik hoop dat ik als webmaster mijn steentje kan bijdragen aan het (wel)varen van de WSV Binnenmaas.  Ik, Annelies Steenman, doe mijn best! Voor wie mij niet kent. Op de foto zit ik op slag.