Info Watersportvereniging Binnenmaas over wedstrijdzeilen, jeugdzeilen, roeien en sloepvaren

Bardiensten

Aan het begin van het nieuwe vaarseizoen wordt het bardienstrooster samengesteld. Je hebt de mogelijkheid om vóór 1 februari, voorafgaand aan het nieuwe seizoen, een voorkeur voor bardiensten door te geven via bardiensten@wsvbinnenmaas.nl. Bij de samenstelling van het bardienstrooster wordt dan zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw voorkeuren. De bardiensten worden afgestemd op onze wedstrijd- en activiteitenkalender.
Wil of kun je echt geen bardienst draaien, dan kun je de bardiensten afkopen aan het begin van het seizoen. Zie tarieven

Ruilen?

Het streven is om begin maart alle leden in te delen. Heb je geen voorkeur opgegeven, dan word je automatisch en in willekeurige volgorde ingedeeld op de open plekken. Ruilen is dan alleen nog mogelijk door zelf met een ander lid te ruilen of één van onze (jeugd)leden van de invalpoule in te schakelen. Zie overzicht invalpoule Ook wanneer je bijvoorbeeld ziek bent, dien je zelf je bardienst te ruilen. De organisatie ligt dus bij jezelf. Geef je wijzigingen wel even door via bardiensten@wsvbinnenmaas.nl.

Via E-captain word je vooraf per e-mail geïnformeerd over het tijdstip van je bardienst(en). Het bardienstrooster, alsmede de invalpoule, worden ook gepubliceerd in ons clubblad De Brulboei.

Een instructiedocument over de bardiensten en uitleg van het kassasysteem zijn te vinden bij de kassa.

E-learning ‘Verantwoord alcohol schenken’

Het is verplicht om minstens één persoon bij de bar aanwezig te hebben die het certificaat ‘Verantwoord alcohol schenken’ of het diploma Sociale Hygiëne heeft behaald. Wat NOC*NSF betreft is deze e-learning een ‘must’ voor iedereen die achter de bar staat in een sportkantine. Deelname e-learning verantwoord alcohol schenken kan kosteloos via deze link

Heb jij het certificaat ontvangen? Stuur dit dan nog even door naar bardiensten@wsvbinnenmaas.nl en wij zullen ervoor zorgdragen dat het certificaat wordt opgenomen in ons barregister, zodat het kan worden getoond bij een eventuele controle.

Bardienst vergeten?

Ben je onverhoopt je bardienst vergeten? Dan moeten wij per vergeten bardienst helaas een boete plus de kosten voor het inhuren van vervanging in rekening brengen. Zie tarieven

Maar we hopen natuurlijk dat alle leden van onze watersportvereniging hun bardiensten zullen vervullen, zodat we samen van onze prachtige accommodatie kunnen genieten gedurende het watersportseizoen!

3271 AH Mijnsheerenland
Contact & route

Poort open (april t/m november):