11 & 12 mei Yngling weekend

• Yngling 2018

In 2018 organiseerde WSV Binnenmaas in samenwerking met de Yngling Club Holland sinds jaren weer een Yngling weekend. Dit bleek een daverend succes met wel 16 Ynglings aan de startlijn.

De overall winnaar was ook nog een zeiler van eigen plas en dit maakte het extra leuk!

Via deze link Uitslagen Yngling weekend 2018 kan je de uitslagen nog eens bekijken.

Wederom heeft de YCH ons verzocht om zo’n fantastisch weekend te organiseren. Dit vindt plaats op zaterdag 11 & zondag 12 mei.

Het raceformat is korte baan wedstrijden (waar mogelijk voor de steigers van de vereniging) afgewisseld met een aantal lange baan wedstrijden.

Naast dit zeilspektakel is er voor de deelnemers, toeschouwers en alle leden van de vereniging op zaterdagavond een leuk feest met DJ Dylan achter de draaitafels. Voor de zeilers is er de mogelijkheid om te overnachten in het naastliggende scouting gebouw. Je dient dan zelf matje, slaapzak, kussen, etc.. mee te nemen. Natuurlijk wordt het ontbijt door de vereniging verzorgd.

Wij verzoeken om de deelnemers zo snel mogelijk in te schrijven i.v.m. de voorbereiding.

Dit kan via de volgende link: inschrijfformulier Yngling weekend

PROGRAMMA:

9:00-1030u     registratie deelnemers

11:30u            1e start (volgende starts aansluitend)

18:30u            Buffet (inschrijven verplicht)

20:00u            FEESTAVOND met DJ Dylan

8:00-9:30u      Ontbijt (voor deelnemers)

10:00-14:30u  1e start (volgende starts aansluitend)

16:00u            Prijsuitreiking

DOWNLOADS:

Notice of race: YNGLING WEEKEND In de Yngling klasse georganiseerd door WSV Binnenmaas 11 & 12 Mei

Wedstrijdbepalingen : Wedstrijdbepalingen

Banenkaart : Aanhangsel banenkaart

Wij kijken weer uit naar een leuk weekend!

Namens de organisatie
Joost Kuipers