Geef een roeiclinic cadeau op moeder- of vaderdag

Ben je op zoek naar een uniek moeder- of vaderdagcadeau? Dan is dit je kans om eens iets anders te geven!

Op 14 mei en 18 juni (moederdag en vaderdag) wordt er bij WSV Binnenmaas een speciale roeiclinic verzorgd. Om 12.00 uur wordt je moeder of vader dan bij WSV Binnenmaas verwacht en ontvangen met koffie/thee en koek. Na een korte uitleg over het roeien gaan alle moeders en vaders het water op voor een bijzonder ervaring met het roeien. Deze gezellige en sportieve middag wordt rond 15.00 uur afgesloten met een drankje en alle deelnemers ontvangen een roeicertificaat.

Wil je dit bijzondere geschenk aan je moeder of vader geven, meld je dan aan via instructieroeien@wsvbinnenmaas.nl en maak € 15 over op rek. NL64 RABO 0369 9028 74 t.n.v. WSV Binnenmaas o.v.v. ‘Roeiclinic moederdag’ of ‘Roeiclinic vaderdag’. Zodra wij het geld ontvangen hebben krijg je een cadeaubon toegestuurd die je op moederdag ’s ochtends aan je moeder kunt geven of op vaderdag aan je vader. Maak wel haast om dit unieke cadeau te bestellen want er zijn slechts beperkt plaatsen beschikbaar!

Het maximum aanmeldingen is inmiddels bereikt, waardoor we helaas geen cadeaubonnen voor deze clinic meer kunnen aanbieden.