Roeiclinic door Philène

  • dubbel 2 met stuur

Afgelopen zondag 7 oktober 2018 was het dan zover. Ik had er al dagen zin in….een roeiclinic!  Via Stuart Wragg ontving ik een berichtje van Lenie Berkhout of ik zin had om kennis te maken met roeien. Ooit heb ik tijdens mijn studie aan de academie lichamelijke opvoeding in een skiff gezeten en dat vond ik een leuke ervaring. Om 10: 00 uur werden we ontvangen door Lenie en Jannie en maakten we kennis met de andere deelnemers. De groep werd in tweeën gesplitst: de dames startten op de concept2 roeiers en de heren sjouwden de boten naar buiten. Er waren in totaal drie boten. Joke en ik zaten in een tweemansboot onder leiding van super coach Marc.
Hij leerde ons de basistechnieken van het roeien.  Het was wel even wennen. Het voelde als voor het eerst auto rijden. Het lijkt altijd zo simpel als je het op tv ziet, maar in realiteit is dat wel anders! We eindigden de clinic met een wedstrijdje. Joke en ik eindigden op de tweede plaats! De middag werd afgesloten met een heerlijke en gezellige lunch.
Het was een prachtige dag en ik zal zeker nog eens meedoen!
Bedankt coach Marc en bedankt Lenie en Jannie voor deze leuke ervaring!

Word jij ook enthousiast van zo’n verhaal en wil je met vrienden of collega’s ook eens een clinic volgen, vraag dan eens bij Lenie Berkhout of Jannie Bielderman.

Vanaf maart 2019 gaan we weer door met het organiseren van deze gezellige clinics.