Afroeien zaterdag 17 juni

Op 17 juni is er weer de mogelijkheid om examen te doen voor roei-niveau 1, 2 of 3. Er wordt hard gewerkt door de eerstejaars aan de laatste puntjes, die na het afroeien dan eindelijk zelfstandig het water op mogen. Maar ook de stuurlieden die door middel van het stuurdiploma een niveau hoger kunnen komen zijn van de partij. En niet te vergeten: de aspirant niveau 3-roeiers. Ook zij zijn hard bezig om op het juiste niveau te komen voor 17 juni.

Wil je voor een bepaald onderdeel gaan afroeien laat deze kans dan niet voorbij gaan. Meld je aan voor 10 juni na toestemming van je coach/trainer via een e-mail naar Els Giessenburg: instructieroeien@wsvbinnenmaas.nl. Voor de aspirant niveau 3 roeiers geldt tevens dat zij het boekje ‘Voorbereiding niveau 3-roeier’, afgewerkt en ondertekend, digitaal of in papieren vorm, naar Els moeten hebben verstuurd. Maar niet getreurd; lukt het niet om op 17 juni af te roeien dan is er op 23 september weer een moment en anders op 28 oktober. Dus voldoende mogelijkheden om dit jaar een niveau hoger te komen.

Dus kom op 17 juni om 10.00 uur naar de WSV om alle afroeiers aan te moedigen. Dit jaarlijkse gezellige en spannende moment mag je niet missen.

Kun je onverhoopt niet aanwezig zijn op 17 juni, dan volgen er nog twee extra afroei-momenten, te weten op 23 september en 28 oktober. Maar voorkeur gaat natuurlijk uit naar afroeien in juni, zodat je de hele zomer nog kunt profiteren van je behaalde niveau.

Vervolglessen

Na het afroeien volgen er weer vervolglessen, te weten skifflessen voor skiff niveau 1. De eerste les is al op donderdag 29 juni. Heb je interesse hiervoor, geef je dan op bij Els Giessenburg via instructieroeien@wsvbinnenmaas.nl. Maar ook de stuurlessen vinden weer doorgang deze zomer. Ook daar kun je je dus voor aanmelden. Na de vakantie zijn er lessen voor de net afgeroeide eerstejaars gecombineerd met de tweedejaars.