Laden Activiteiten

← Terug naar Activiteiten

Roeicommissie

De samenstelling van de roeicommissie verandert regelmatig. Nieuwe commissieleden nemen de plaats over van de zittende leden of veranderen van functie. Dit in het kader van de gedachte ‘Halen en Brengen’, die ook bij de roeiafdeling geldt. ‘Halen’ staat voor hetgeen je krijgt bij onze roeiafdeling: roeiplezier, gezelligheid, genieten van de natuur etc. ‘Brengen’ staat voor wat je geeft aan de roeiafdeling om het beoefenen van deze mooie sport op de Binnenmaas mogelijk te maken: jouw inzet, bijvoorbeeld als lid van de roeicommissie, als instructeur, hulp bij het onderhoud van de boten, of ad hoc bij het organiseren van kleine happenings.

maart 2019

Skiff / Zwembadles

30 maart 16:00-17:30
Mijnsheerenland, 3271 AH Nederland