Info Watersportvereniging Binnenmaas over wedstrijdzeilen, jeugdzeilen, roeien en sloepvaren

Activiteiten

Save the date. De datum voor de Sloepentocht 2022 is vastgesteld. Het wordt 3 september 2022.

Het programma:

12:30 Aanvang en uitleg

13:00 Start puzzeltocht

17:00 Borrel

18:30 Gezellige BBQ

Aanmelden voor 29 augustus via Sloepentocht2022@gmail.com

of scan de QR code

Volwassene € 28,50 voor tocht en BBQ,  € 15,- voor kinderen t/m 12 jaar, niet leden + € 5,- exclusief consumpties.

NL64 RABO 0369 9028 74  t.n.v. WSV Binnenmaas o.v.v. Sloepentocht 2022

Friday

Registration

Breakfast

Welcome

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor inci didunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Consectetur adipisicing sed eiusmod

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat.

Ut enim ad minim veniam

Et dolore magna mollit anim id

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat.

Officia deserunt

Id est Laborum Excepteur occaecat

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident.

Id est Laborum Excepteur occaecat

Meet and greet

Night Talks

Beer, Bonfire & Conversation