Lid worden van WSV Binnenmaas

Allereerst hartelijk dank dat je belangstelling hebt voor onze watersportvereniging!

Heb je al op de verschillende pagina’s van onze website gekeken en gezien welke leuke activiteiten en evenementen we organiseren en hoe mooi onze faciliteiten zijn?

Als je gebruik wilt maken van al die prachtige faciliteiten en mee wilt doen met de activiteiten en evenementen, dan moet je een lidmaatschap aangaan. Je kunt hiervoor het aanvraagformulier lidmaatschap gebruiken (zie downloads onderaan deze pagina). Ons watersportseizoen begint eind maart. Dan wordt er gestart met instructie-activiteiten, bijvoorbeeld voor jeugdzeilers en roeiers.

Wil je meer weten over de verschillende vormen van lidmaatschap, over de tarieven en de manier waarop we factureren, kijk dan op de pagina tarieven. Voor specifieke vragen kun je een mail sturen naar secretaris@wsvbinnenmaas.nl.

Mutaties

Wil je een adreswijziging doorgeven of een andere wijziging, stuur die dan via een e-mail naar secretaris@wsvbinnenmaas.nl.

Opzeggen lidmaatschap

Opzeggen van het lidmaatschap kun je uitsluitend per jaareinde (uiterlijk 31 december). Ligplaatsen etc. worden voor een seizoen aangegaan en kun je per einde seizoen opzeggen. Opzeggen doe je schriftelijk of via een e-mail naar secretaris@wsvbinnenmaas.nl.

 

Downloads