Wie gaat er met ons mee op zeilkamp?!

Ieder jaar organiseert WSV Binnenmaas een speciaal zeilkamp voor zeilers tot 16 jaar in een Optimist, Splash, Laser of RS-feva. Alle zeilers met minimaal CWO1 kunnen met ons mee, dus ook als je geen lid bent van WSV Binnenmaas! Dit jaar is het kamp van zondag 19 t/m zaterdag 25 juli 2020.

Dit jaar zullen we weer naar Herkingen gaan, dat ligt aan het Grevelingenmeer. Dit is het grootste zoutwatermeer van Europa. Hierdoor kunnen we lange stukken varen.

Als je met ons meegaat slaap je in je eigen tent of die van een van je mede zeilers, en we eten in een hele grote mooie circus tent. Naast het zeilen doen we nog veel meer! We spelen iedere avond heel veel spelletjes en hebben ieder jaar een groot spel dat de hele week duurt.

De kosten voor dit kamp bedragen € 230,- voor kinderen die instructie volgen bij WSV Binnenmaas en WSV Herkingen, voor de overige deelnemers is dit € 270,-.

Inschrijven voor het zeilkamp 2020 is hier mogelijk.

Dagboek 2019

Wij schrijven voor de thuisblijvers iedere avond een verhaaltje over wat we hebben beleefd die dag. Bekijk hier het dagboek 2019!

Met hier de foto’s van 2019.