Wie gaat er met ons mee op zeilkamp?!

Ieder jaar organiseert WSV Binnenmaas een speciaal zeilkamp voor zeilers tot 16 jaar in een Optimist, Splash, Laser of RS-feva! Alle zeilers met minimaal CWO1 kunnen met ons mee, dus ook als je geen lid bent van WSV Binnenmaas! Dit jaar is het kamp van zondag 15-7-2018 t/m zaterdag 21-7-2018.

Dit jaar zullen we weer naar Herkingen gaan, dat ligt aan het Grevelingenmeer. Dit is het grootste zoutwatermeer van Europa. Hierdoor kunnen we lange stukken varen.

Als je met ons meegaat slaap je in je eigen tent of die van een van je mede zeilers, en we eten in een hele grote mooie circus tent. Naast het zeilen doen we nog veel meer! We spelen iedere avond heel veel spelletjes en hebben ieder jaar een groot spel wat de hele week duurt.

De kosten voor dit kamp bedragen €210,- voor kinderen die instructie volgen bij WSV Binnenmaas en WSV Herkingen, voor de overige deelnemers is dit €250,-.

Ik wil me inschrijven!

 

Hoe ziet zo’n kampdag er nou uit?

  • We staan allemaal om 7.30 op met een vrolijk muziekje, waar we dan natuurlijk een vrolijk dansje op doen.
  • Na onze ochtend warming-up mag je meteen je boot gaan optuigen en je aankleden. Om 8.30 gaan we ontbijten, bij het ontbijt krijg je te horen wat het weer voor die dag is en het kledingadvies voor op het water.
  • Na het ontbijt ga je meteen met je trainer mee voor de voorbespreking en de watertraining. Zo rond 13.00uur gaan we even van het water af om te lunchen, dit kan op een eiland in de buurt zijn maar ook op het kampterrein. Daarna gaan we weer snel het water op voor het vervolg van de watertraining.
  • Rond 16.30 gaan we van het water af en moet je je boot aftuigen, daarna kun je douchen en heb je tot het avond eten vrije tijd om met je vrienden te zwemmen, voetballen of spelletjes te spelen..
  • Om 18.00 uur gaan we aan tafel voor het avondeten. Daarna spelen we het avondspel. Dit kan van alles zijn, een spooktocht, dropping, sport/spel avond en nog veel meer.
  • Om 20.30 gaan de jongste zeilers naar bed en de oudere zeilers volgen om 22.00. Om 22.30 willen wij dat het helemaal stil is op ons kampterrein omdat jullie natuurlijk genoeg energie moeten opdoen voor de volgende zeildag!

Wil je nog meer weten?

Kijk dan eens naar onze dagboeken van de afgelopen jaren. Wij schrijven voor de thuisblijvers iedere avond een verhaaltje over wat we hebben beleefd die dag. Bekijk hier dat van 2017! Ook kun je een kijkje nemen in ons fotoboek! Hier de foto’s van 2017.