Info Watersportvereniging Binnenmaas over wedstrijdzeilen, jeugdzeilen, roeien en sloepvaren

Zeilkamp!!!

Ieder jaar organiseert WSV Binnenmaas een speciaal zeilkamp voor zeilers tot 16 jaar in een Optimist, Splash, Laser of RS-feva. Alle zeilers met minimaal CWO1 kunnen met ons mee, dus ook als je geen lid bent van WSV Binnenmaas!

We gaan naar Herkingen. Dat ligt aan het Grevelingenmeer. Dit is het grootste zoutwatermeer van Europa. Hierdoor kunnen we lange stukken varen.

Als je met ons meegaat, slaap je in je eigen tent of die van een van je medezeilers en we eten in een hele grote mooie circustent. Naast het zeilen doen we nog veel meer! We spelen iedere avond heel veel spelletjes en hebben ieder jaar een groot spel dat de hele week duurt.

De kosten voor dit kamp bedragen € 250,- voor kinderen die instructie volgen bij WSV Binnenmaas en WSV Herkingen, voor de overige deelnemers is dit € 290,-.

Helaas hebben we moeten besluiten dat het kamp in 2021 niet door kan gaan vanwege gebrek aan deelnemers.

3271 AH Mijnsheerenland
Contact & route

Poort open (april t/m november):