Info Watersportvereniging Binnenmaas over wedstrijdzeilen, jeugdzeilen, roeien en sloepvaren

Stamppotrace

Begintijd: 11-10-2020 @ 13:30
Eindtijd: 11-10-2020 @ 21:00
Organisator: evenementencommissie en WECO
Locatie: Clubgebouw WSV

Sinds 2016 is deze zondagwedstrijd van naam veranderd. Voorheen werd deze hekkensluiter namelijk ook wel de Snertrace genoemd.
Of de prijzen nog steeds hetzelfde zijn gebleven? Kom en doe mee met deze laatste wedstrijd van het seizoen, dan merk je dit vanzelf.

Zoals al jaren gebruikelijk is, eindigen we ook deze middag weer met een gezamenlijke verenigingsmaaltijd in het clubhuis van onze WSV, waarbij uiteraard al onze leden van harte welkom zijn!

Houd je van heerlijke Hollandse stamppotten, schrijf je dan snel in.
Vanwege de boodschappen, wel graag uiterlijk maandag 5 oktober a.s.

De maaltijd start omstreeks 18.00 uur. Aanmelden kan via het formulier hieronder of stuur even een email naar evenementencommissie@wsvbinnenmaas.nl
De kosten voor deelname bedragen € 12,50 per volwassene en € 7,50 per kind.
Met vegetarische wensen wordt rekening gehouden. Geef dit dan wel even aan ons door.

Wij kijken, samen met de WECO, uit naar een grote opkomst.

Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Prober het later nogmaals.

3271 AH Mijnsheerenland
Contact & route

Poort open (april t/m november):