Skip to main content

Info Watersportvereniging Binnenmaas alles over wedstrijdzeilen, jeugdzeilen, roeien en sloepvaren

Benoemingen bij WSV Binnenmaas

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 29 maart 2022 zijn een drietal leden onderscheiden.

Michel Gielbert. Benoemd tot Lid van Verdienste.
Michel was op 1 januari 2006 al betrokken bij de fusie van Watersportvereniging Eeuwes en de Westmaasse Watersportvereniging De Strikhoek. Hij heeft verschillende bestuursfuncties gehad. Hij heeft ervoor gezorgd, dat de privacy-wetgeving AVG (de Algemene Verordening Gegevensbescherming) op 25 mei 2018 op de juiste wijze bij onze vereniging is geïmplementeerd. Hij heeft van ons magazine De Brulboei een glimmende periodieke glossy gemaakt. Hij weet als geen ander feestjes te organiseren, een Concert op de Binnenmaas, een running dinner en een Binnenmaas-feest.

Arjan de Jong. Benoemd tot Lid van Verdienste.
Arjan is iemand, die niet op de voorgrond treedt. Hij is kalm, maar erg actief, erg enthousiast en zeer betrokken. Hij heeft een hekel heeft aan vergaderingen. Staat altijd voor je klaar. Is meermalen per week op de vereniging te vinden en weet anderen te motiveren. Arjan kent alle nieuwe roeileden direct bij hun naam en ziet direct hun talenten. Arjan geeft al jaren lang op alle niveau’s roei-instructie, maakt instructie-filmpjes van alle verrichtingen en draait mee in de roei-examen-commissie.

Richard van Helten. Benoemd tot Erelid.
Richard heeft zich ruim 25 jaar belangeloos ingezet voor onze vereniging als voorzitter (6 jaar), als vice-voorzitter (5 jaar) van WSV Binnenmaas, als voorzitter evenementencommissie, als trainer en coach van SailingTeam Binnenmaas, als motivator van de jaarlijkse 24-uursrace, als voorzitter bij Westmaasse Watersportvereniging De Strikhoek (8 jaar), als havenmeester en als zeilinstructeur.

Het bestuur feliciteert alle betrokkenen met hun benoeming. Het is meer dan dertig jaar geleden, dat de vereniging een Erelid heeft benoemd.