Info Watersportvereniging Binnenmaas over wedstrijdzeilen, jeugdzeilen, roeien en sloepvaren

ALV 21 maart 2019

De leden van onze WSV Binnenmaas hebben per e-mail de convocatie van de Algemene Ledenvergadering ontvangen. De ALV vindt plaats op 21 maart 2019 in het clubhuis van de WSV. De vergadering begint om 20.00 uur en we gaan proberen er een beetje tempo in te houden. Vorig jaar hebben we voor een nieuwe opzet van het jaarverslag gekozen. De ontvangen terugkoppeling van de leden was positief, zodat het bestuur en de commissies nu weer  voor een vergelijkbare opzet hebben gekozen. De agenda, het jaarverslag kan ook bekeken worden via de persoonlijke inlogcode op de website.
Tevens vragen we uw aandacht voor de provinciale verkiezingen op 20 maart.  In het jaarverslag treft u onder het hoofdstuk ‘Vooruitblik WSV 2019’ in dit kader ook de bevindingen van onze werkgroep waterplanten.  Mogelijk is dit interessant als u nog een zwevende kiezer mocht zijn.

We kijken uit naar een mooie avond met betrokken en constructieve  interactie. Tot donderdag 21 maart!

3271 AH Mijnsheerenland
Contact & route

Poort open (april t/m november):