Laden Activiteiten

« Alle activiteiten

• Dit activiteit is voorbij.

SAVE THE DATE – 24 uursrace – 29 & 30 juni – SAVE THE DATE

29 juni-30 juni

Activiteit Navigatie

Nagenietend van de eerste voorjaarszon is de vereniging zich alweer aan het voorbereiden op de 44e editie van de 24-12 Uursrace. Voor de zeilers is het evenement dit jaar verplaatst naar het voorjaar om overlast door waterplanten zoveel mogelijk te voorkomen.

Op vrijdagavond 28 juni is het Palaver een samen zijn van deelnemers en alle andere watersporters om alvast de tactieken van dit jaar te bespreken.

De start van de 24-12 Uurs race is op zaterdag om 14.00u. De Jeugdboten en de Lelyvletten volgen zo snel mogelijk daarna. De finish voor alle klassen is zondagmiddag 30 juni om 14.00u. Natuurlijk is het voor iedereen een prestatie om de race der racen uit te zeilen en sommigen doen dat door niet te wisselen tijdens de 12 of 24 Uursrace of varen helemaal alleen in hun optimist 12 uur lang.

Mede om het deelnemersveld te vergroten en omdat de organisatie extra bewondering heeft voor de 24-Uursstrijders wordt ter motivatie om deel te nemen in de ‘GOLD’ race prijzengeld beschikbaar gesteld. Voor elke winnaar in een betreffende klasse van de GOLD race is er een geldprijs, bij 3-6 deelnemers is er voor de nummer twee ook een geldprijs en bij 9 of meer deelnemers is er zelfs voor de nummer drie van de betreffende klasse een geldprijs.

Via de website www.wsvbinnenmaas.nl is het mogelijk om je team in te schrijven.

Daarnaast een ‘oud’ concept in een nieuw jasje voor het zaterdagavond programma. Dit jaar geen stampende house muziek van een DJ maar zijn we in gesprek met een leuke coverband welke live muziek zal spelen vanaf ons mooie terras. Het welbekende zaterdagavondprogramma zal dus wederom een feestje worden maar dan op een wat intiemere manier in ons clubhuis en op het terras.

Tijdens de start van de 24-12 Uursrace, krijgen de toeschouwers de mogelijkheid om dit vanaf het water te bekijken, de Biwantoboot zal, bij goed weer, wederom dienst doen als drijvend podium.

We zijn nog naarstig op zoek naar (hoofd) sponsoren voor dit bekende evenement, dat veel bezoekers trekt. Mede omdat dit evenement een grote naamsbekendheid heeft in de regio is het zeker voor omliggende bedrijven interessant om sponsoring te overwegen. Met name de 24-12 Uursrace is een evenement om de activiteiten als onderneming goed onder de aandacht te brengen bij het publiek en deelnemers. Naast een aantal sponsorpakketten zijn er ook ‘maatwerk’ mogelijkheden. Voor meer informatie: sponsoring@wsvbinnenmaas.nl

Zoals gebruikelijk vragen wij onze leden om een handje te helpen, zowel voor, tijdens als na het evenement. Dit kan zijn voor technische zaken zoals het opbouwen en afbreken, maar ook bij het verkopen van de muntjes en het vervullen van de bar- en/of keukendiensten. Met name voor de zaterdagavond zoeken we nog leden die bij de muntverkoop en de bardienst van 21.00 – 01.00u willen helpen. Ook is het noodzakelijk dat wij nog EHBO’ers vinden die in de nacht een aantal uur aanwezig willen zijn op de WSV (dit zijn wij als vereniging verplicht, dus alle hulp is zeer welkom!)

Naast dat het erg leuk is om je in te zetten voor dit evenement, ontlast je ook weer andere vrijwilligers. Omdat we niet alle leden persoonlijk kunnen benaderen om te helpen, vragen wij je om jezelf aan te melden via evenementencommissie@wsvbinnenmaas.nl of jezelf in te schrijven op het roosterbord, vanaf volgende week in ons clubhuis te vinden.Voor meer informatie over het evenement zie onze website of neem contact op via de e-mail: 24-12uursrace@wsvbinnenmaas.nl

Online inschrijven:

Inschrijfformulier 24-uursrace 2019 44e editie

Hierbij schrijven wij ons in voor de 12-24-uursrace op 29-30 juni 2019.

De wedstrijden zijn onderworpen aan de Regels voor Wedstrijdzeilen 2017-2021, de aanvullende bepalingen van het Watersportverbond, de voorschriften van de deelnemende klasse(n), de wedstrijdbepalingen en het huishoudelijk reglement van WSV Binnenmaas. Wij verzoeken u goed nota te nemen van de bovengenoemde bepalingen daar u als inschrijver verantwoordelijk bent voor het gedrag van uzelf en uw bemanningsleden en/of introducés.

Persoonlijke gegevens

Boot en samenstelling team

Overnachting op ons terrein

PRIVACYVERKLARING WSV BINNENMAAS
WSV Binnenmaas vindt bescherming van persoonsgegevens belangrijk. Door aan dit evenement deel te nemen gaat u akkoord met onze privacyverklaring zoals deze op onze website is opgenomen.

EIGEN RISICO
Deelname geschiedt geheel voor eigen risico. Deel 1 regel 4 van de RvW “Besluit om wedstrijd te zeilen”. WSV Binnenmaas, noch enige andere bij de organisatie betrokken partij, aanvaardt enige aansprakelijkheid voor schade in welke vorm dan ook, welke direct of indirect kan ontstaan vóór, tijdens of na de wedstrijd. Iedere deelnemende boot dient in het bezit te zijn van een geldige verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid met een minimum dekking van € 1.000.000,00 per gebeurtenis.

Ik verklaar mij te onderwerpen aan de Regels voor Wedstrijdzeilen en aan alle andere voorschriften c.q. bepalingen, die op dit evenement van toepassing zijn.

Begin:
Einde: