Laden Activiteiten

« Alle activiteiten

• Dit activiteit is voorbij.

Roeimarathon & BBQ

7 juli 2018 11:00-23:30

€ 5

Op 7 juli 2018 start al weer de 13e roeimarathon op de Binnenmaas in Mijnsheerenland. Hierbij ben je met je team van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit uitdagende evenement, die wordt afgesloten met een gezamenlijke barbecue op de steigers van onze vereniging.

De roeimarathon is een wedstrijd over een afstand van 42 km, ofwel drie keer de Binnenmaas rond. De start is bij de roeiafdeling van WSV Binnenmaas in Mijnsheerenland en met behulp van boeien is de route aangegeven. Voor het team dat het snelste de drie rondes aflegt is er een wisselbokaal, die een jaar in bezit van het team mag blijven, maar voor de volgende wedstrijd geretourneerd dient te worden.

Starttijden

Er zijn twee starttijden, namelijk:

• 14.45 uur voor C-boten en 1x of 2
  • 15.30 uur voor 4’ren en 8’ten

Inschrijven via wedstrijdroeien@wsvbinnenmaas.nl of het onderstaande inschrijfformulier. Het inschrijfgeld is € 5,00 p.p. voor alle roeiende personen in de boot. Het inschrijfgeld dient ter plaatse te worden voldaan. De inschrijving voor de marathon sluit 29 juni 2018.

Afsluitende barbecue

De roeimarathon wordt samen met de Blauwe Wimpel-zeilwedstrijd traditiegetrouw afgesloten met een gezamenlijke barbecue op ons prachtige terras met uitzicht over de Binnenmaas. Omdat we op deze dag ook het 20-jarig bestaan van de roei-afdeling vieren, zorgt DJ Dennis van 18 – 24 uur voor de muziek.
De kosten van de BBQ bedragen € 12,50 p.p. Onder het inschrijfformulier voor de Roeimarathon vind je het formulier waarmee je je opgeeft voor de BBQ. Opgeven voor de BBQ kan tot uiterlijk zondag 1 juli.

Hieronder vind je de poster voor 2018. Print ‘m uit en hang hem voor je raam:
[Download niet gevonden]

Graag tot ziens op 7 juli!
Wedstrijdcommissie roeien WSV Binnenmaas

Aanmeldformulier Roeimarathon 2018

Bij deze verklaar ik dat alle roeiers én stuurman/-vrouw beschikken over een geldig KNRB Wedstrijdcontract en ik begrijp dat als dat niet zo is, wij niet ingeschreven worden voor de wedstrijd

Leden die niet deelnemen aan de Blauwe Wimpel of aan de Roeimarathon zijn van harte welkom op de BBQ en melden zich hieronder aan:

Aanmeldformulier barbecue

Routebeschrijving voor botenwagens

De meest eenvoudige route met botenwagens is over het algemeen:

• N489 afslag Mijnsheerenland.
  • Tweede straat rechts Laan van Moerkerken in.
  • Tweede straat links Elisabeth van Loonstraat in.
  • Vijfde straat rechts Laan van Moerkerken in.
  • Bijna op bestemming borden ‘Watersport’ volgen en kan er over het voet/fietspad gereden worden.
Zender voor toegang tot parkeerterrein

Voor het oprijden van het parkeerterrein moet een zender bij de WSV gehaald worden om inrijden van het park mogelijk te maken.

Datum:
7 juli 2018