Laden Activiteiten

« Alle activiteiten

• Dit activiteit is voorbij.

Eerste bijeenkomst concert-organisatie

14 februari 20:00-22:00

Activiteit Navigatie

Er is gecommuniceerd dat we na het succes van twee jaar geleden, in 2018 weer een Concert op de Binnenmaas gaan organiseren. Tijdens de nieuwjaarsborrel werd hier ook hartelijk voor geklapt. Dat is mooi, maar ook slechts een begin.

Een begin van wat? Het is nog niet vastgesteld op welke manier het concert vorm zou moeten krijgen. Dat ligt volledig open voor ieder initiatief en het hoeft (en kan) ook geen exacte herhaling worden van 2016. Toen is er door een aantal mensen echt iets moois neergezet, waarbij er veel WSV-leden zijn geweest die iets tot veel hebben willen bijdragen. Dat kon variëren van organisatie tot en met aankleding en die gezamenlijkheid zouden we weer graag willen organiseren. Hoe leuk is het om evt. samen met een paar anderen een specifiek onderdeel te regelen?

Al met al lijkt het ver weg maar is toch ook al wel dichtbij. Voordeel is dit keer wel dat we veel kennis en ervaring hebben opgedaan met de 2016 editie.

Lijkt het je wat om hieraan mee te kunnen bouwen dan zien we je graag woensdag 14 februari om 20.00 uur in het clubhuis (en dan zien we wel hoe het met de vloer staat). Mocht je dan niet kunnen maar wel willen, laat het dan even weten via sponsoring@wsvbinnenmaas.nl.

Datum:
Tijd: