Laden Activiteiten

« Alle activiteiten

Combi Rotterdam

1 juli 09:00-18:30

Ervaring opdoen voor de jeugd tijdens diverse wedstrijddagen!

De Combi Rotterdam is een samenwerking van verenigingen uit de regio en elke vereniging organiseert in de maanden mei/juni/juli een wedstrijddag. Hierdoor kunnen onze jeugdzeilers kennismaken met zeilwedstrijden waarbij een groter veld aan boten aanwezig is. Het is dan ook een opstap voor sommige om deel te gaan nemen met wedstrijden door het gehele land.

Inschrijven
Tijdens iedere wedstrijd zijn er dagprijzen voor iedere klasse. Er is ook een competitie die wordt bijgehouden voor alle Combi-wedstrijden van het jaar. Aan het einde van het seizoen worden de beste zeilers uitgenodigd voor de landelijke Combi Finale in Hoorn op 9 september 2018.

Trainingsdag op 30 juni
Op zaterdag 30 juni wordt er een trainingsdag georganiseerd zodat je alvast kunt wennen aan de omstandigheden en het water.

Let wel op: dit is een evenement welke enkel ingericht is voor de jeugdzeilers.

Kijk voor meer actuele info en uitslagen op www.combi-rotterdam.nl

Foto: Eric van den Born

Datum: