Laden Activiteiten

« Alle activiteiten

• Dit activiteit is voorbij.

(Mini) Blauwe Wimpel 2019 + Surinaamse Roti

14 september 13:00-22:00

Activiteit Navigatie

Zaterdag 14 september 2019 wordt de gehele Binnenmaas bevaren.

Dit is een unieke wedstrijd. Waarom? Dit is namelijk de enige wedstrijd waarbij de gehele Binnenmaas bevaren moet worden. Er wordt gestart vanaf het clubhuis richting de kom van Westmaas en vervolgens moeten alle zeilboten de boei ronden die in de kom van Maasdam ligt. Deze 14 km wordt normaliter niet zomaar afgelegd met een zeilboot aangezien het stuk naar Maasdam erg smal is en flinke stukken zijn ook nog eens zonder wind. Dit is een wedstrijd waarbij je geduld en techniek erg op de proef wordt gesteld, maar daarom mag je hem absoluut niet missen!

We eindigen deze middag met een gezamenlijke verenigingsmaaltijd op het terras of in het clubhuis van onze WSV. Alle leden zijn welkom!

Leden die niet deelnemen aan de Blauwe Wimpel Wedstrijden zijn van harte welkom op de verenigingsmaaltijd om 18.00 uur en kunnen zich hieronder aanmelden.

(Vanwege de boodschappen, vóór woensdag 11 september aanmelden voor de Roti maaltijd)

Aanmelden Surinaamse Roti

Datum: