Info Watersportvereniging Binnenmaas over wedstrijdzeilen, jeugdzeilen, roeien en sloepvaren

24 uurs, HET WSV Feest 2019

Jullie weten waarschijnlijk al dat de 24 uurs race wordt verplaatst en nu voor de zomervakantie wordt gehouden op 29 en 30 juni. Dan zijn er geen waterplanten en deze breuk met traditie geeft de mogelijkheid om het deze keer ook anders te organiseren.
EN DAT GAAN WE DOEN.
Een aantal mensen heeft hier bijzonder enthousiast over vergaderd en de uitkomst is dat we het veel meer een feest voor en door de WSV leden willen laten zijn. We gaan inzetten op een echt WSV evenement waar zeilers, roeiers. jeugd en sloepers het naar hun zin hebben met andere WSV leden.
Dus zet 29 juni in de agenda, organiseer een boot en/of kom meefeesten met de liveband die zaterdagavond zal spelen. Volg de nieuwsbrieven en de Brulboei voor meer info om vast langzaam in de sfeer te komen.

3271 AH Mijnsheerenland
Contact & route

Poort open (april t/m november):