Vacature voorzitter wedstrijdcommissie

De wedstrijdcommissie (WeCo) is per direct opzoek naar een nieuwe voorzitter. Na een aantal jaren voorzitterschap gaat Joost ermee stoppen. De 14 koppige commissie zoekt een organisatorisch talent welke met vol enthousiasme sturing wil geven aan een sportieve commissie. Uiteraard is affiniteit met (wedstrijd)zeilen een pre, maar kennis van de wedstrijd reglementen en bijbehorende achtergrond informatie is niet noodzakelijk.

De WeCo organiseert voor de vereniging een aantal leuke zeilwedstrijden zoals de Avondwedstrijden, Blauwe Wimpel, Mosselrace en de Stamppotrace, maar de uitblinkers zijn natuurlijk de jaarlijkse 24-uursrace en de Combi-Rotterdam.

Functie voorzitter:

1. Als voorzitter beleg je een aantal keer (2-3) per jaar een vergadering en geef je richting aan de commissie.
  2. Ook neem je het voortouw in het maken van de jaarkalender en het plannen van het jaarrooster.
  3. Je vertegenwoordigt de WeCo in de bestuursvergaderingen en hierin behartig je de belangen van de commissie, maar beslis je ook mee over het beleid van het bestuur.

Mede door de stabiele samenstelling van de commissie is het alsof je in een gespreid bed terecht komt. Naast het voorzitterschap is het ook mogelijk/leuk om te helpen bij de organisatie van één of meerder wedstrijden echter is dit niet een must.

Voor meer informatie en/of toelichting kun je contact opnemen met één van de WeCo-leden en/of Joost Kuipers via 06-22 92 29 91 of kuipersj@gmail.com.