Verenigingskleding

We zijn als Watersportvereniging trots op onze verenigingskleuren en daarom zijn ons logo en de verenigingskleuren verwerkt in de verenigingskleding. Het is de bedoeling dat je deze kleding draagt bij officiële evenementen en wedstrijden. We hebben voor verschillende disciplines binnen onze vereniging verschillende soorten functionele kleding.

Roei- en zeilkleding

Functionele roei- en zeilkleding is alleen te bestellen via Powerhouse Sport. De kleding wordt per order specifiek voor ons gemaakt. Daarom moet er een minimum hoeveelheid kleding besteld worden om een order door te laten gaan. Daarnaast is het niet mogelijk om bestelde kleding terug te sturen.

Eén keer per jaar, in het najaar wordt een bestelronde georganiseerd. Je kunt dan kleding bestellen via de website van Powerhouse. De website staat maar een beperkte tijd open voor onze bestellingen, dus zorg dat je de aankondiging niet mist. Je kunt bij de bestelprocedure aangeven of jouw bestelling naar jouw huisadres verstuurd moet worden (daarvoor betaal je verzendkosten) of naar het centrale adres dat we hebben opgegeven. Na het bestellen duurt het ongeveer 1,5 a 2 maanden voordat de bestelling bij jou of bij de contactpersoon van de vereniging wordt afgeleverd.

Casual kleding

Verkrijgbaar bij de sportafdeling Voorwinden in ’s-Gravendeel

• Hoodie – trui met capuchon
    Katoen, navy blauw, merk Reece. Kindermaten, uniseks en damesuitvoering.
    Op de rug zal groot de verenigingsvlag worden afgebeeld en op de rechter mouw WSV Binnenmaas.
  • Hoodie met rits – vest met capuchon
    Katoen, navy blauw, merk Reece. Kindermaten, uniseks en dames.
    Bedrukt met kleine vlag op rechter mouw.
  • Broek
    Katoen, navy blauw, merk Reece. Kindermaten, uniseks.
    Geen bedrukking.
  • Polo
    ClimaTec, navy blauw en wit, merk Reece. Kindermaten, heren en dames.
    Bedrukt met kleine vlag op linker borst (je draagt je vereniging op je hart).

• De gekozen kleding is op voorraad en gemakkelijk leverbaar.
    • Voorbeeldkleding hangt in de winkel.
    • Bedrukken kan in de winkel in ’s-Gravendeel ter plekke, in het meest gunstige geval binnen 15 minuten.
    • Korting: 20% van verkoopprijs, inclusief bedrukking.