Vacature webmaster

WSV Binnenmaas is op zoek naar een enthousiaste webmaster die per augustus (na de 24-uursrace) het stokje van Arno Hoogwerf wil overnemen. Sinds 2015 is Arno met hulp van het website-team druk bezig geweest met het realiseren van onze nieuwe verenigingswebsite die tijdens de nieuwjaarsborrel van dit jaar feestelijk is onthuld. Het ontbreekt hem echter aan tijd om deze werkzaamheden voort te zetten, en daarom zoeken we een vervanger die we hopelijk binnen onze vereniging zullen vinden.

Huidige taken van de webmaster:
  • Het onderhouden en updaten van de WordPress-website;
  • Het versturen van mailings via E-Captain;
  • Het opstellen en versturen van de maandelijkse e-mailnieuwsbrief;
  • Het aanmaken van nieuwsberichten n.a.v. ontvangen input;
  • Het redigeren, controleren en/of assisteren bij het plaatsen van nieuwsberichten door collega-beheerders (iedere discipline heeft iemand die content kan plaatsen);
  • Het bijhouden van de activiteitenkalender;
  • Het bijhouden van de sponsorpagina;
  • Aanmaken van sliders op de voorpagina;
  • Het bijhouden van het aan Flickr gekoppelde fotoalbum;
  • Het bijhouden van onze Facebook-pagina.

Kennis en beheersing van html/css is beslist noodzakelijk als webmaster, waar bijv. de e-mailnieuwsbrief nog ambachtelijk handwerk-html is. Het WordPress-theme is op diverse punten naar eigen behoefde verbouwd, dus ook hiervoor is kennis van html en WordPress noodzakelijk. Daarnaast werkt WSV Binnenmaas met E-Captain voor leden-gerelateerde content zoals de ledenadministratie, het versturen van nieuwsbrieven en het afschrijfsysteem voor roeiers. Dit systeem loopt wat achter qua gebruiksvriendelijkheid, maar je zal hierin worden bijgestaan door doorgewinterde ‘E-Captains’ 😉

Kun je je vinden in bovenstaande omschrijving en lijkt het je leuk om op deze manier, vanuit huis, onze verenigingswebsite te beheren met ruim 2000 unieke bezoekers per maand? Stuur dan een mailtje naar webmaster@wsvbinnenmaas.nl t.a.v. Arno Hoogwerf en wie weet sta jij binnenkort achter dit roer!