Running Dinner en openingsparty

Het seizoen 2017 wordt geopend met een nieuw initiatief: een ‘Running Dinner’ voor en door leden op zaterdag 25 maart met aansluitend een knalfeest in ons clubhuis.

Eerst wordt er een ludiek diner georganiseerd en aansluitend is er een knalfeest in ons clubhuis. Het leuke aan dit diner is dat je bij andere WSV-leden thuis aan tafel komt te zitten, waarbij je tot op de dag zelf niet weet bij wie dat zal zijn. Een uitgelezen kans om nieuwe contacten en/of recepten op te doen.

Wat is er nodig?

Als je mee wilt doen aan het diner, dien je jezelf uiteraard aan te melden en aan te geven of je als koppel meedoet of alleen. Ook is het belangrijk dat je aangeeft of je een gerecht voor 6 personen zou willen maken. Iedereen die aangeeft echt niet te willen/kunnen koken, zal financieel een bedrag á € 20,00 per persoon dienen bij te dragen waarvoor we het grand dessert gaan regelen.

Mocht je het hele diner willen overslaan, dan is dat een gemiste kans, maar ben je uiteraard vanaf ca. 22.00 uur meer dan welkom op het feest.

De spelregels:
  • Om 18.00 uur stipt word je verwacht op het eerste adres, waar je het voorgerecht nuttigt en met z’n zessen de avond start.
  • Om 19.30 uur word je op het tweede adres verwacht voor het hoofdgerecht, waar je met een geheel nieuw gezelschap van zes personen aan tafel zit.
  • Na het hoofdgerecht verzamelt iedereen zich weer bij de WSV voor het Grand Dessert!
  • Om 21.00 uur begint het openingsfeest van het seizoen. Iedereen is welkom!
Opgeven en meer informatie

Opgeven voor het Running Dinner kon tot 28 februari, inmiddels is de inschrijving gesloten.

Graag tot ziens op 25 maart!

Namens de Evenementencommissie,
Conny Gubbels (06-10247806)
Mirjam van der Weel (06-81581496)