Nu verkrijgbaar: Lustrum usb-stick

Het is al weer even geleden dat we met elkaar van ons prachtige WSV Lustrumconcert hebben mogen genieten. Met veel plezier kijken wij als commissie terug op die mooie en unieke avond van 25 juni 2016 die we met z’n allen mogelijk hebben gemaakt, en zouden we het graag nog wel een keer willen beleven. Het goede nieuws is dat dit nu ook echt kan. Je hebt toen misschien wel die drone over zien vliegen of het camerateam zien rondlopen. In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om van het beschikbare beeld- en geluidmateriaal een mooie samenvatting van de lustrumdag te maken. Dit is absoluut gelukt en met trots presenteren we deze video-registratie.

Het is echt heel leuk om weer die beelden te zien van de sloepentocht, dat lekkere diner op ons achterterrein, al die gezelligheid in de boten en het concert op de ponton. Als je erbij bent geweest is de kans heel groot dat je jezelf in de film zal terugvinden.

Unieke lustrum usb-stick

Er is een speciale WSV Binnenmaas usb-stick gemaakt van 4 gigabyte waar de film op is geplaatst. Zo kun je én de film kijken én heb je daarnaast ook nog een mooie WSV-gimmick. Deze usb-stick is voor € 10,00 verkrijgen bij de bar, of te bestellen via het formulier hieronder, dan wordt er contact met je opgenomen over aflevering van de stick.

Bestelformulier usb-stick

Graag ontvang ik de unieke WSV usb-sleutel met lustrum-concertregistratie!