Kennismaking nieuwe leden

Er zijn weer veel mensen die de weg naar de WSV hebben gevonden en lid zijn geworden van onze watersportvereniging. Dit betreft roeiers, zeilers, jeugdleden en sloepers. Alle nieuwe leden die sinds medio vorig jaar zijn binnengekomen worden uitgenodigd voor een nadere kennismaking op zaterdag 17 juni om 13.00 uur in ons clubhuis.

Tijdens deze meeting kun je kennismaken met andere nieuwe leden, zullen we één en ander uitleggen over de gang van zaken binnen onze watersport en kun je al je vragen kwijt. Ook zijn wij zeer benieuwd naar jullie eerste ervaringen en “wat kunnen wij leren om onze vereniging nog verder te optimaliseren”.

Namens het bestuur zal onze voorzitter Richard van Helten een (kort) praatje houden en ook stellen wij onze beheerder Jeanet van Wensveen aan je voor. Uiteraard vieren we jullie nieuwe lidmaatschap met een drankje.

We hopen jullie de 17e te ontmoeten, en als er andere leden zijn om onze nieuwe leden te ontmoeten is dat natuurlijk ook een goed idee.