Dag van de watersport

Met elkaar vieren wij dit jaar het 125- jarig bestaan van het Watersportverbond. Ter ere van dit jubileum vindt op zaterdag 6 juni 2015 de eerste editie van de ‘Dag van de Watersport’ plaats: een dag waarop de watersport en recreatie centraal staan en de verenigingen de deuren openen en iedereen welkom heten op de vereniging.

Een feestelijke watersportdag, voor jong en oud, voor sporter en recreant, voor motorbootvaarder, zeiler en surfer. Meer dan 440 verenigingen en 90.000 leden zijn bij ons aangesloten. Samen met hen zijn wij uitgegroeid tot wat wij nu zijn en daar zijn wij trots op.

Ruim 100 verenigingen vieren de Dag van de Watersport
Inmiddels zijn er ruim 100 verenigingen die hebben aangegeven iets te willen organiseren op 6 juni. Dit varieert van een opstapdag, open dag, sloepentocht tot puzzeltocht en varen met gemeenteraadsleden. Soms organiseert een vereniging een activiteit alleen, soms ook samen met andere verenigingen in de buurt.

Ook bij WSV Binnenmaas in Mijnsheerenland vieren we de Dag van de Watersport met een open dag! Gedurende de gehele dag bent u welkom om te komen kijken en te genieten. Een kopje koffie of thee met koek zal u kosteloos worden aangeboden. Om de vereniging beter te leren kennen zijn er ook twee informatierondes ingepland. De eerste om 10:30 uur, de tweede om 15:00 uur.

Tijdens deze informatierondes zal na een welkomstwoord uitleg worden gegeven over:

• De vormen van watersport bij WSV Binnenmaas; zeilen, roeien en sloepen.
  • De sfeer: Kan iedereen kan zich welkom / thuis voelen
  • Wat is de toekomstvisie van de vereniging; samengevat in de 4 U’s
  • Activiteiten en evenementen (alle takken van watersport)
  • Leden vertellen over hun ervaringen en geven een rondleiding

Oftewel, zaterdag 6 juni , de Dag van de Watersport is een prima gelegenheid om eens de sfeer bij WSV Binnenmaas te komen proeven. Gedurende de gehele dag ziet u ook activiteiten zoals jeugdzeiltrainingen en roeilessen. Kortom, volop levendigheid en van alles te zien. De vereniging in actie!

Kom langs bij WSV Binnenmaas Laan van Moerkerken 27A in Mijnsheerenland en maak kennis met deze zeer actieve watersportvereniging in het centrum van de Hoeksche Waard. www.wsvbinnenmaas.nl.

Benieuwd naar de Dag van de Watersport? Bekijk de video: