Bardiensten

WSV Binnenmaas is een vereniging die van haar leden verwacht dat zij zich inzetten voor bepaalde zaken. Elk lid wordt geacht tweemaal per jaar een bardienst te vervullen. In het geval van een jeugdlidmaatschap zullen wij een beroep doen op de ouder(s).

Aan het begin van het nieuwe vaarseizoen wordt het bardienstrooster samengesteld. Je krijgt de mogelijkheid om vóór aanvang van het seizoen een voorkeur voor bardiensten door te geven. Bij de samenstelling van het bardienstrooster wordt geprobeerd hiermee rekening te houden. Dit kan tot uiterlijk 31 januari vóór aanvang van het nieuwe seizoen per e-mail naar bardiensten@wsvbinnenmaas.nl. Hiervan wordt ook melding gemaakt in de laatste Brulboei van het voorafgaande jaar. De bardiensten worden zoveel mogelijk afgestemd op onze wedstrijd- en activiteitenkalender. Wil of kun je echt geen bardienst draaien, dan kun je voor € 54,- je twee bardiensten van het huidige jaar afkopen.

Ruilen?

We streven ernaar om begin maart alle leden in te delen. Heb je geen voorkeur doorgegeven, dan word je automatisch en in willekeurige volgorde ingedeeld op de open plekken. Ruilen is dan alleen nog mogelijk door zelf met een ander lid te ruilen of één van onze (jeugd)leden van de invalpoule in te schakelen voor een bedrag van € 25,- per bardienst. Ook wanneer je bijvoorbeeld ziek bent, dan dien je zelf je bardienst te ruilen. De organisatie ligt dus bij jezelf. Geef je wijzigingen wel even door via bardiensten@wsvbinnenmaas.nl.

Je wordt vooraf per e-mail geïnformeerd over de datum en het tijdstip van je bardienst(en).

Het bardienstrooster, alsmede de invalpoule, wordt gepubliceerd in ons clubblad De Brulboei en is tevens via de link onderaan de pagina te vinden. Een instructiedocument over de bardiensten en uitleg van het kassasysteem zijn te vinden bij de kassa. Tevens word je vooraf per e-mail geïnformeerd over het tijdstip van je bardienst(en).

Bardienst vergeten?

Ben je onverhoopt je bardienst vergeten? Dan moeten wij per vergeten bardienst helaas een boete á € 26,50 plus de kosten voor het inhuren van vervanging in rekening brengen. Maar we hopen natuurlijk dat alle leden van onze watersportvereniging het komende jaar hun bardiensten zullen vervullen, zodat we samen van onze prachtige accommodatie kunnen genieten gedurende het watersportseizoen!