Drie keer goud en twee keer zilver!

Afgelopen weekeind werden de laatste 2 Combi Rotterdam zeilwedstrijden gevaren, en het resultaat mag er zijn. Onze jonge Optimistzeilers hebben in totaal 8 wedstrijddagen gevaren bij 8 verschillende verenigingen in de regio Rotterdam en vielen daarbij vaak in de prijzen. Het resultaat in het eindklassement is super.

In de Optimist C-klasse wist Floris van der Drift het goud te bemachtigen. Zilver was voor onze Sam te Braak. Buiten de prijzen, maar wel prima en met plezier veel wedstrijden gevaren zijn geëindigd: 10 Jorrit Prins, 16 Donna-Tinke Huijsmans.

In de Optimist B-klasse waren goud en zilver voor broer en zus van der Valk. Stijn werd eerste en Fleur tweede. Plek 5 voor Tigo Ledeboer, 12 voor Nienke Gevers, Ook onze zeilers die aan minder wedstrijden deelnamen vielen de eindresultaten verre van tegen: 19 voor Emma van Ginkel, 21 voor Stijn Stuijts, 22 Adam Bausch en 23 Olivier de Ridder en tenslotte 26 Charlotte Kok.

In de Optimist A-klasse is Niek Kampherbeek, lid van zowel WSV Binnenmaas als de RSV, eerste geworden. In deze klasse deden 4 leden mee, die allen in de eerste helft van het totale veld van 24 deelnemers eindigden: op de 7e plek Erwin Wijbenga, 8e plek Carlo Gevers, 12e plek Mika de Reus en op plek 14 Roel van Leeuwen.

Kortom, trots op onze jeugd.
Wordt vervolgt met de landelijke Combi-finale op 13 september in Hoorn!