Sponsorpakketten

Onderstaand vindt u diverse sponsorpakketten, zoals wij die aanbieden vanaf 2017. Dit zijn de basispakketten. Op dit moment zijn wij aanvullend bezig om meer ludieke concepten te ontwikkelen, wilt u hierover mee praten?

A. Hoofdsponsor WSV Binnenmaas

Als hoofdsponsor heeft u alle ruimte om uw naam en bijbehorende diensten op prominente plaatsen en momenten te presenteren.

Als hoofdsponsor profiteert u van:
  • Koppeling sponsornaam aan grote evenementen op externe uitingen (24-uursrace).
  • Koppeling sponsornaam aan prijzen op grote evenementen (24-uursrace).
  • Jaarlijkse roei- en/of zeilclinic, voor 10 personen per clinic.
  • ‘Sloep en soep’: rondvaart over Binnenmaas met sloepen, plus aansluitend soep voor ca. 15 personen.
  • Plaatsen van uw logo op onze eigen drie jeugsbootjes (Optimisten).
  • Opnemen sponsorlogo op communicatie naar leden.
  • 2x per jaar het clubhuis op doordeweekse dag gebruiken als externe vergader/teamsessie-faciliteit (incl. koffie & thee).
  • Toegang tot themaborrels op de watersportvereniging.
  • 2x per jaar de mogelijkheid tot tekstuele bedrijfspresentatie in ons clubblad (oplage ca. 500).
  • Exclusieve vermelding op het bord in het clubhuis van de ‘Steigers van de vereniging’.
  • Vermelding op het sponsorbord bij de ingang van ons complex.
  • Vermelding in het clubblad.
  • Prominente vermelding op iedere pagina onderaan de website.
  • Dia op presentatiescherm tijdens de 24-uursrace (vrijdagavond t/m zondagavond, ieder half uur gepresenteerd, totaal ongeveer 2.000 bezoekers).
  • Dia op ons flat screen in het clubhuis gedurende het gehele seizoen.
  • Als uw bedrijf een vlag ter beschikking stelt, wordt deze tijdens de 24-uursrace in een van de 10 vlaggenmasten gehesen.
  • U en uw team worden uitgenodigd voor de sponsormeeting tijdens de 24-uursrace (borrel voor alle sponsoren op zaterdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur).

Investering hoofdsponsor:
Bijdrage Hoofdsponsoring bedraagt € 2.500,- (ex btw) per jaar en gaat u in principe aan voor 2 jaar.
Evt. meer wensen zijn uiteraard bespreekbaar.

B. Steigersponsor WSV Binnenmaas

Als steigersponsor bent u een fundament waar de WSV op kan doorbouwen.

Als steigersponsor profiteert u van:
  • 1x per jaar het clubhuis op doordeweekse dag gebruiken als externe vergader/heisessie-faciliteit (incl. koffie & thee).
  • Toegang tot themaborrels op de watersportvereniging.
  • Een exclusieve vermelding op het bord in het clubhuis van de ‘Steigers van de vereniging’.
  • Vermelding op het sponsorbord bij de ingang van ons complex.
  • Vermelding in clubblad ‘De Brulboei’ (oplage ca. 500).
  • 1x per jaar mogelijkheid tot tekstuele bedrijfspresentatie in clubblad (oplage ca. 500).
  • Vermelding met logo op de website.
  • Dia op presentatiescherm tijdens de 24-uursrace op big screen en op flat screen (vrijdagavond t/m zondagavond, ieder half uur gepresenteerd, totaal ongeveer 2.000 bezoekers).
  • Dia gehele seizoen op onze flat screen in het clubhuis.
  • Als uw bedrijf een vlag ter beschikking stelt wordt deze tijdens de 24-uursrace in een van de 10 vlaggenmasten gehesen.
  • U bent uitgenodigd voor de sponsormeeting (borrel voor alle sponsoren op zaterdagmiddag van 16.00-17.00 uur) tijdens de 24-uursrace.

Investering sponsorpakket B:
Deze sponsoring bedraagt € 500,- (ex btw) per jaar en gaat u voor minimaal 3 jaar aan.
Evt. meer wensen zijn uiteraard bespreekbaar.

C. Sponsoring alleen tijdens de 24-uursrace

C1. Uitgebreid pakket 24-uursrace:
  • U krijgt dan een presentatiescherm, die we op een big screen en op een flat screen laten zien tussen de uitslagen van de rondes door. Ieder half uur, vanaf vrijdagavond tot zondagavond wordt deze getoond.
  • Uw vlag of spandoek zal op een duidelijke zichtlocatie gedurende het gehele evenement worden getoond. (vlag of spandoek zelf aanleveren)
  • U bent uitgenodigd voor de sponsormeeting (borrel voor alle sponsoren op zaterdagmiddag van 16.00-17.00 uur).

Uw sponsoring bedraagt in dit geval € 200,– (ex btw)

C2. Basispakket 24-uursrace:

Uw sponsoring bedraagt in dit geval € 100,- (ex btw)

D. Adverteerder in ons clubblad

Als adverteerder kan uw advertentie geplaatst worden in het clubblad van de vereniging. Ons blad heeft als naam ‘De Brulboei’ verschijnt vier keer per jaar, in een oplage van ca. 500 stuks. De formaten en kosten van een advertentie (ex btw) zijn als volgt;

• Een hele pagina (A5) in kleur op de buitenzijde van de kaft € 300,-
  • Een hele pagina (A5) in kleur op de binnenzijde van de kaft (voorkant) € 275,-
  • Een hele pagina (A5) in kleur op de binnenzijde van de kaft (achterkant) € 250,-
  • Hele pagina (A5) zwart/wit € 175,-