Zomer-roeiseizoen bijna van start

Nog één ‘wintermaand’ te gaan en dan gaat het zomer roeiseizoen weer van start. Eind van de komende maand gaan we weer over op de zomertijd en dat geeft weer meer mogelijkheden om op de avond te roeien. Begin april starten de lessen weer, gaat het clubhuis weer open en zal het weer drukker worden op de vereniging.

Voor dat het zover is, staan er nog wat activiteiten gepland, zoals:

Voor de roei-jaarvergadering op 15 maart zijn uitnodigingen via e-mail verstuurd, maar mocht je die gemist hebben, dan kun je de uitnodiging elders in dit roeiersnieuws lezen.

Deze bijeenkomst heet een vergadering, maar is beslist geen zitting. Het is rondlopen en informatie opdoen, ideeën uitwisselen, met elkaar in discussie gaan, oplossingen bedenken en opschrijven, suggesties geven, etc. etc.

En ook gewoon heel erg gezellig om elkaar na het winterseizoen weer te zien, met elkaar af te spreken om weer te gaan roeien en een glas met elkaar te drinken.

Verder nog even een paar suggesties voor het gebruik van ons materiaal:

• Als je gaat ergometeren en je doet de deur naar het balkon open voor een beetje frisse lucht, zorg er dan voor dat die ook weer op slot gaat wanneer je weggaat!!! Het blijkt dat de deur bij een goeie windvlaag gemakkelijk open waait als ‘ie niet op slot zit en dat kan vervelende situaties opleveren: alarm, ongewenste bezoekers, e.d.
  • Zorg er voor dat ook de twee roldeuren van de loods altijd vergrendeld zijn wanneer je na het roeien vertrekt als laatste groep. Vanavond kwam ik in de loods en bleek één van de roldeuren niet vergrendeld …
  • In de loods is een “nieuw” koffiezetapparaat neergezet voor gebruik deze wintermaanden. Het oude apparaat gaf kortsluiting en het blijkt dat wij met onze sleutels (nog) niet bij de stoppenkast kunnen. Wees dus voorzichtig met water en elektra en haal na gebruik a.j.b. de stekkers uit het stopcontact (wel zo veilig).

Tot zeer binnenkort, bij de roei-jaarvergadering of andere roeiactiviteiten.

Eline Noorbergen
Voorzitter roeicommissie