Veel rood-blauw tijdens Markcompetitie Breda

Nadat bij de eerste Markcompetitie er alleen geroeid werd door Maaike en Juliette en de rest van de vereniging vooral Suikerrace-koorts had, werd dat in de tweede Markcompetitie-wedstrijd ingehaald.

Emma, Bianca en Diana in de BZN

Harald en Sam hadden een 4’tje opgetuigd met Ellen van Vlaanderen en Hans Nieuwdorp (RV Scaldis). Maaike en Juliette waren weer van de partij in een mooie gele twee, geleend van Albert Steenman. Ervaren roeiers Lenie Berkhout en Sharon Kentie stapten in een blauwe twee.

Nieuwelingen
En nog een echte C3x met nieuwelingen & jongelingen, namelijk Diana Jansma, Bianca den Ouden en Emma Cieremans.

Leni en Sharon in de Blauwe Twee

Gelukkig was het heerlijk roeiweer met goede temperaturen en weinig wind. De 4 heeft lekker in de kop van het veld gebatteld en was gelukkig goed genoeg voor taart! Maaike & Juliette deden wat ze moesten doen, namelijk steeds harder gaan en vestigden een dik eigen PR! De twee van Leni en Sharon leerde de route op de Mark toch niet helemaal hetzelfde is als de vertrouwde Binnenmaas en de drie dames hebben lekker wat wedstrijdervaring opgedaan zodat ze in de zomer je alvast een voorsprong hebben!

Volgende Markcompetitie in januari

Maaike en Juliette

De volgende is om uit de kerstbuik er een beetje af te roeien, op 14 januari. Kijk voor meer info over deze wedstrijd van RV Breda, incl. een YouTube-filmpje waarin je onze roeiers terug kunt zien, op www.markcompetitie.nl.

Wij zijn er weer bij, bij de gezelligste wedstrijd van Nederland!

HaaS (Harald & Sam)