Introductieavond nieuwe roeiers

Dinsdag 28 maart is de introductieavond voor nieuwe roeiers. Aanvang van de avond is 20.00 uur. Op deze avond kun je kennis maken met de vereniging en uitleg krijgen over de cursus.

Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt een ieder welkom geheten. Na het welkomstwoord staan er verspreid over het gebouw roeiers. Elke roeier staat bij een bepaald onderdeel. Met kleine groepjes ga je langs de diverse onderdelen. Een midweekroeier vertelt zijn ervaring over het roeien bij andere verenigingen op doordeweekse dagen. In de botenloods wordt uitleg gegeven over de typen roeiboten waar er bij ons in wordt geroeid. Ook is er een wedstrijdroeier die vol passie zij verhaal vertelt over de wedstrijden. Maar ook kun je op de ergometer (roei-apparaat) de roeibeweging ervaren. Ben je aan het eind van de avond enthousiast geworden dan kun je je aanmelden voor de cursus.

Roeien is voor jong en oud!

Begin april start de cursus voor de nieuwe roeiers. Er zal op zaterdagochtend, woensdagavond en waarschijnlijk op de donderdagochtend lesgegeven gaan worden. Een les duurt ongeveer 2 uur. Na 11 tot 12 lessen is er op zaterdag 17 juni afroeien. Na dit afroei-moment mag je zelfstandig het water op.

Interesse om naar de introductie avond te komen meld je dan aan via instructieroeien@wsvbinnenmaas.nl