HaaS heeft weer blik (goud)

Zaterdag 24 juni was de Markregatta bij Roeivereniging Breda. Een drietal boten vertrok in alle vroegte naar Breda. WSV Binnenmaas werd met maar liefst vier teams vertegenwoordigd. Daar aangekomen werden de boten behendig opgeriggerd en gingen de eerste boten te water. Het oproeien kon beginnen.

De Markregatta is een wedstrijd over een afstand van 5 km. In head 1 voeren Sam en Harald (HaaS). De concurrentie was groot maar met onnavolgbare snelheid roeide zij zich naar de eerste plaats in de HV 2x met een supertijd van 19:07 minuten, waarmee zij dus in een veld van 18 boten blik (goud) wisten te veroveren. Wat een enorme prestatie is in dit sterke veld!

In head 2 starten de ander 3 teams. Team Arjan de Jong in de in de Mix V 4x met de Fyra. Ook zij wisten een eerste plaats te halen met een geweldige tijd van 21:04 minuten. Team Peter Lerink startte in de HV 4x met de 4ForYou. Zij werden 3e met een hele mooie tijd van 20:30 minuten. En team Juliette van der Meer starte in de DV 2x en zette ook een prachtige tijd neer 23:28 minuten.

Leni, Peter, Els en Arjan in de Fyra

Mark, Patrick, Ronald en Peter in de 4 For You

Maaike en Juliette

We kunnen dus terug kijken op een zeer succesvolle Markregatta en willen alle overwinnaars dan ook heel hartelijk feliciteren!