Bestellen en passen Powerhouse roeikleding

Zaterdag 2 september van 10.00 tot 12.00 uur is er weer de mogelijkheid om de echte WSV roeikleding te passen en te bestellen. Hylco van Powerhouse Sport is dan aanwezig met alle mogelijke shirtjes, broeken, turtles, jasjes, etc. in verschillende maten. Je kunt passen en ter plaatse bestellen. Ongeveer 2 maanden later krijg je de kleding toegestuurd.

Dit is het enige pasmoment dit jaar, dus zorg dat je dit niet mist

Heb je de pasdag toch gemist, of wil je direct (nieuwe) kleding bestellen, ga dan hier naar onze verenigingspagina op de website van Powerhouse (wachtwoord is ‘wsvbinnenmaas2017’) en bestel daar voor 10 september de gewenste kleding.

Als je meedoet aan wedstrijden of toertochten, dan is het verplicht om in een officieel tenue te roeien. Dus, iedereen die mee gaat doen aan de Suikerrace, dit is het moment om te zorgen dat je dan de juiste kleding hebt. Als je voor 10 september bestelt, heb je de kleding voor de Suikerrace op 19 november in huis.