Beste %_VOORNAAM%, hierbij ontvang je de derde WSV nieuwsbrief. Hiermee informeren we je over een aantal actuele onderwerpen en evenementen van WSV Binnenmaas. Over de naam wordt nog gedacht, maar originele suggesties zijn nog steeds meer dan welkom! Mail naar michel.gielbert@m-cep.nl.

Nieuwsbrief juli 2017

De zomer is echt begonnen. Tropische dagen hebben gezorgd voor topdrukte op het water en op onze steigers. Met de vakantie in aantocht brengen we graag nog even een paar activiteiten onder de aandacht. We hopen je uiteraard nog op ons WSV-terras te ontmoeten bij de komende activiteiten, en anders wensen we iedereen een hele fijne vakantie en tot bij de 24-uurs. In deze nieuwsbrief aandacht voor: WSV op TV, WSV en clubkas-actie, roeimarathon en Blauwe Wimpel, nieuw weekend roei-initiatief en aanvullende info.

WSV op RTV Rijnmond

Recreatiestrandje MijnsheerenlandIn juni zijn we benaderd door RTV Rijnmond. In het kader van hun 7 minuten series hadden ze als thema 'jachthavens' opgenomen en de vraag was of ze van WSV Binnenmaas ook 7 minuten film mochten maken. Dit hoorden we op maandag en ze wilden dinsdagmiddag de opnames maken. Ondanks dat het heel rustig zou zijn hebben we ingestemd. De volgende dag kwamen ze en hebben ze 3 uur gefilmd. Hoe dit eruit ziet als ze het naar 7 minuten hebben teruggebracht is voor ons ook een verrassing, maar we hebben in ieder geval heel enthousiast over roei, zeil, jeud en sloep gesproken. Het team kwam uit Rotterdam en sprak uit wat wij allemaal allang weten: ”Wat een mooie stek”.

De uitzending werd herhaald op RTV Rijnmond op 3 en 4 juli en is terug te bekijken op onze website: www.wsvbinnenmaas.nl/vereniging/wsv-op-rtv-rijnmond

Dit weekend: Blauwe Wimpel zeilwedstrijd

Zaterdag wordt de gehele Binnenmaas bevaren! Er wordt gestart vanaf het clubhuis richting de kom van Westmaas en vervolgens moeten alle zeilboten de boei ronden die in de kom van Maasdam ligt. Deze 14 km wordt normaliter niet zomaar afgelegd met een zeilboot doordat het stuk naar Maasdam erg smal is. Dit is een wedstrijd waarbij je geduld en techniek erg op de proef wordt gesteld, maar juist daarom mag je deze dag absoluut niet missen!

Tijdens deze gezelschapswedstrijd organiseert de roeicommissie hun jaarlijkse roeimarathon en eindigen we deze dag dan ook met gezamenlijke barbecue op het terras van onze WSV.

Steun de WSV tijdens de Rabobank Clubkas Campagne!

ZeilkampOok dit jaar doet WSV Binnenmaas mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Aan de deelname zijn voor zowel de WSV als de leden geen kosten verbonden. De WSV kan met jouw hulp wèl extra inkomsten genereren en daar doen wij het voor. Leden van Rabobank Het Haringvliet krijgen rond 1 september een stemcode toegestuurd van de Rabobank en kunnen tussen 1 en 30 september stemmen op WSV Binnenmaas. Hoe meer leden op WSV Binnenmaas stemmen, hoe hoger het bedrag dat de Rabobank dit najaar op onze rekening stort!!! Voorgaande jaren bleek het echt de moeite waard.

Voorbereidingen/training 24-uursrace

Beste zeilers opgelet: jullie weten het misschien niet, maar er komt dit jaar weer een 24-uursrace aan. We horen geluiden dat de boxen nu soms nog leeg liggen omdat men bezig is de boot optimaal wedstrijdklaar te maken. We zijn benieuwd! Ter voorbereiding op het echte werk kun je natuurlijk ook gewoon met de avondwedstrijden meevaren. Weet je niet meer hoe dit moet, raadpleeg je vlootvoogd of spreek iemand van de WeCo aan.

Inschrijving roeiweekend Duitsland gestart

SloepentochtHet jaarlijkse roeiweekend vindt dit jaar plaats in Duitsland van vrijdag 25 t/m zondag 27 augustus. Ga je mee roeien op de Weser en de Fulda, met de boot door sluizen, roeien over stromend water en slapen/eten/feesten in een superleuk stadje? Schrijf je dan nu in voor het roeiweekend, want er is maar een beperkt aantal plaatsen!

Meer info en aanmelden

Roeimarathon 8 juli

Aanstaande zaterdag start al weer de 12e editie van de WSV Binnenmaas Roeimarathon. Een roeiwedstrijd over een afstand van 42 km en 56 km (drie of vier keer de Binnenmaas rond) waar we veel teams van andere roeivereniging hopen te verwelkomen. Voor het team dat het snelste de drie rondes aflegt is er een wisselbokaal, welke een jaar in bezit van het team mag blijven. De inschrijving is nu open, en alle boottypen zijn welkom voor deze wedstrijd!

Meer info (incl. poster) op www.wsvbinnenmaas.nl/roeimarathon

Activiteitenkalender juli 2017:

Tot binnenkort op terras, steiger of op het water!

Veel plezier namens onze WSV Binnenmaas.

Deze e-mail is opgesteld door de PR & Sponsorcommissie en wordt automatisch verzonden aan alle leden en donateurs van WSV Binnenmaas. Ontwerp en realisatie: Arno Hoogwerf.

Klik hier om jouw persoonlijke instellingen te wijzigen.

WSV Binnenmaas
3271 AH Mijnsheerenland