Jeugd-activiteiten

Wij organiseren veel evenementen gedurende het hele zeilseizoen, hieronder staan er een paar uitgelicht!

 • Zeilinstructie

  Op iedere zaterdagochtend en/of -middag van april tot oktober kun je bij ons zeilinstructie volgen in je Optimist, Splash, Laser of RS Feva. We geven zeilinstructie in de ochtend van 10.00 tot 12.30 uur en in de middag van 14.00 tot 16.30 uur. Je kunt bij ons leren zeilen en je CWO zeildiploma’s halen maar ook leren wedstrijdzeilen en hierbij gecoacht worden. Schrijf je nu hier in voor seizoen 2017!

 • Pasta-race

  Op een aantal woensdagmiddagen voor en na de zomer organiseren we een pasta-race voor alle jeugdzeilers. We zeilen dan een aantal wedstrijdjes van 18.00 tot 19.00 uur, daarna gaan we gezellig met z’n allen genieten van een heerlijke pastamaaltijd die door een van de ouders is gemaakt. Deze wedstrijdjes worden begeleid door de zeiltrainers en voor alle zeilers toegankelijk, van beginner tot ervaren wedstrijdzeiler.

 • Voor- en najaarstrainingen

  De 4 zaterdagen van maart beginnen wij het zeilseizoen met de voorjaarstrainingen. We zeilen dan de hele dag en proberen, zolang het weer het toelaat op groot water te trainen, bijvoorbeeld op het Haringvliet. Als je hier aan mee wilt doen moet je wel een droogpak of dikke steamer aan vanwege de kou. Hetzelfde doen we in het najaar op de vier zaterdagen van november.

 • Combi Rotterdam

  De Combi Rotterdam zijn wedstrijden die worden georganiseerd door alle watersportverenigingen binnen de regio Rotterdam. Iedere vereniging organiseert een keer een wedstrijd waardoor je als zeilers kennis maakt met de verschillende verenigingen en water. De zeilers worden in verschillende niveaus ingedeeld: D zijn de beginners en de A zeilers de meest ervaren wedstrijdzeilers. Voor de beginners is er een makkelijke wedstrijdbaan waar een motorboot de baan voor vaart, zodat de zeilers weten welke kant ze op moeten.

 • Zwembadles

  Tijdens de zwembadles maak je voor het eerst, in een warme omgeving, kennis met de Optimist. De trainers laten je ervaren hoe het is om in een optimist de zitten en wat je moet doen als het bootje omslaat. Ook leer je hoe moet sturen en peddelen. Het is de ideale start voor de beginnende Optimist-zeiler!

  De eerstvolgende zwembadles is op 25 maart 2017

 

Aankomende Activiteiten › Jeugdzeilen

Activiteiten Lijst navigatie

november 2017

Najaarstraining

25 november 10:00-16:30
|Terugkerend Activiteit (Bekijk alle)

An event every week that begins at 10:00am on zaterdag, repeating until 25 November 2017

WSV Binnenmaas, Laan van Moerkerken 27a
Mijnsheerenland, 3271 AH Nederland
+ Google Maps
€ 50

De najaarstraining vindt plaats op 4, 11, 18 en 25 november 2017 en de kosten bedragen € 50,- p.p. Dit dient vooraf overgemaakt te worden op NL81RABO0369981138 t.n.v. WSV Binnenmaas o.v.v. naam deelnemer en najaarstraining. Zeiler moet een steamer of een droogpak hebben en de training voor een groep gaat alleen door als er minimaal 5 zeilers zijn met hetzelfde zeilniveau. De training is van 10.00 tot 16.00 incl. lunch en afhankelijk van de omstandigheden en de aanmeldingen vindt de training…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen