Laden Activiteiten

« Alle activiteiten

• Dit activiteit is voorbij.

Watersportartikelen ruilbeurs

1 april 09:00-12:30

Het watersportseizoen kan bijna van start! Om helemaal goed van start te kunnen gaan, organiseert WSV Binnenmaas op zaterdag 1 april vanaf 10.00 uur de eerste watersportartikelen(ruil)beurs van 2017.

Van 9.00 tot 9.30 uur kun jij je te kleine droogpak, zwemvest, zeillaarsjes, maar ook je dubbele hoosblik, paddel of schoot, voorzien van naam en prijs, inleveren bij de betreffende personen van de EC op het terras/in het clubhuis. Daarna wordt alles netjes gepresenteerd en kan de verkoop door de vrijwilligers van de EC vanaf 10.00 uur beginnen.

Voorbereiding
  • Zorg dat alle artikelen voorzien zijn van naam & prijs (evt. inclusief kledinghanger).
  • Schrijf op een A4 alle artikelen die je wilt aanbieden, met verkoopprijs onder elkaar.
  • Op achterzijde van het A4, je naam en telefoonnummer.

Lever de watersportartikelen en A4 (zie boven) in bij de vrijwilligers die aanwezig zijn, vóór 09.30 uur.

Verkoop

Vanaf 10.00 tot 12.00 uur is het mogelijk om watersportartikelen te kopen. Wanneer je iets hebt gezien en je wilt het kopen, betaal je aan de vrijwilliger het bedrag wat op het artikel staat (10% van het bedrag gaat naar WSV Binnenmaas.)

Afrekening watersportartikelen

Alle verkochte watersportartikelen worden bijgehouden. Van 12.00 tot 12.30 uur kunnen alle niet- verkochte artikelen weer worden opgehaald. Tevens ligt het geld (-/- 10%) voor je klaar van de verkochte artikelen.

Vragen?

Heb je nog vragen, bel of mail gerust!

Met vriendelijke groet,
namens de Evenementencommissie,
Mirjam Ledeboer-van der Weel
mvanderweel@live.nl

Niet aansprakelijk
WSV Binnenmaas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel zoekgeraakte artikelen. De artikelen worden op eigen verantwoording afgegeven.

Datum:
Tijd: