Laden Activiteiten

Stamppotrace & stamppotavond

5 november 13:00-21:00

Activiteit Navigatie

Deze zondagwedstrijd start om 13.00 uur. Er wordt geprobeerd om zoveel mogelijk rondes te varen om zodoende optimaal gebruik te kunnen maken van de zeilboten tijdens de laatste zeilwedstrijd van het jaar.

Voorheen werd deze hekkensluiter ook wel Snertrace genoemd. Deze zondagwedstrijd is van naam veranderd omdat wij graag ook een andere maaltijd aan wilden bieden dan alleen maar snert (erwtensoep). Zodoende dat het zeiljaar, sinds 2016, afgesloten wordt met een heerlijke stamppot. Zo kunnen de zeilers met een goede bodem de winterperiode in.

De wedstrijd is voor iedereen, van optimist tot Yngling en van beginner tot gevorderde. Het aantal starts en eindtijd is nog niet echt bekend, dit ligt aan de weersomstandigheden.

Voor informatie kun je terecht bij Mirjam de Kater: 06-11083891

Aanmeldformulier stamppotavond