Laden Activiteiten

« Alle activiteiten

• Dit activiteit is voorbij.

Sloepentocht

10 juni 13:30-22:00

€ 27,50

De sloepentocht is een jaarlijks terugkerend evenement voor leden en donateurs met de beschikking over een motorsloep/vlet. Na een leuk en sportief waterprogramma sluiten we dit evenement altijd af met een diner op de steigers van WSV Binnenmaas. Sinds 2003 komen bijna alle sloepen die aan de Binnenmaas liggen dit evenement bezoeken. Al een aantal jaar heeft de sloepentocht een thema wat aansluit op de spellen, muziek en het eten.

Het programma van de sloepentocht 2017 welke dit jaar een historisch thema heeft en teruggaat in de tijd dat de Maas bij Maasdam werd afgedamd:

• 13.30 uur palaver op de watersportvereniging
  • 14.00 uur start sloepentocht en historische spelen
  • 17.30 uur napraten met een neut
  • 18.30 uur aan tafel voor een heerlijke maaltijd

Aanmelden s.v.p. per e-mail naar sloepentochtbinnenmaas@gmail.com. De kosten bedragen € 27,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar € 15). Nieuwkomers die geen lid of begunstiger zijn van onze mooie vereniging, kunnen ter kennismaking eenmalig deelnemen voor € 5 extra per persoon. Graag overmaken naar iban NL64 RABO 0369 9028 74 t.n.v. WSV Binnenmaas o.v.v. Sloepentocht 2017.

Wanneer je niet in bezit bent van een sloep, dan kun je deze wellicht lenen van een vriend/vriendin/ouders/familie of hen aanmoedigen om gezamenlijk mee te doen aan deze leuke dag. Dus bel je vrienden/familie en schrijf je in!

Uitnodiging sloepentocht 2017

Het sloepentochtcomité
Jeroen van der Drift, Roel Franke, Joep van der Pal en Bram van der Pligt

Voor eventuele vragen kun je bellen met Jeroen van der Drift (06-13756580).

Voorwaarden deelname:
Wanneer u lid of donateur bent en de beschikking heeft over een sloep of vlet met een inboardmotor of outboardmotor in een bun, mag u deelnemen aan dit gezellige evenement. U kunt natuurlijk lid of donateur worden om te mogen deelnemen!

Datum:
Tijd: