Laden Activiteiten

« Alle activiteiten

• Dit activiteit is voorbij.

SKON Sailing Tour

12 september 2015-13 september 2015

De Nederlandse Splash-klasse organiseert iedere jaar de SKON Sailing Tour, super gezellige wedstrijden met veel boten aan de start. De SKON Sailing Tour in 2015 is op Sneek (voorjaar), op Loosdrecht (voorjaar), op de Kaag (voorjaar), op Stellendam (najaar) en tenslotte op Grou (najaar) met het leukste zeilevenement van Nederland, Vaarwelkom! Daarnaast werkt de SKON nauw samen met de Stichting United 4 Sailing. De United 4 wedstrijden tellen in 2015 mee voor het voorjaars- en najaarsklassement voor de A1, A2 en B.

Faciliteiten tijdens ST Stellendam

Tijdens de ST Stellendam is het, net als bij het WK van 2013, mogelijk om op het terrein van de Marina Stellendam te kamperen. Indien je hier gebruik van wilt maken, graag onderstaande keuze(s) kenbaar maken bij je inschrijving. Kosten dienen bij aankomst contant betaald te worden aan het organiserende comité.

Voor RIB’s wordt een bedrag van €5,– per nacht in rekening gebracht. Ook voor auto’s geldt een tarief van €5,– per nacht. Voor auto’s die buiten de slagbomen van het terrein geparkeerd worden gelden geen kosten.

Trailers en boten mogen gedurende het evenement kosteloos op het terrein blijven staan.

Begin:
12 september 2015