Laden Activiteiten

« Alle activiteiten

• Dit activiteit is voorbij.

Roeimarathon & BBQ

8 juli 11:00-18:00

€ 5

Op 8 juli 2017 start alweer de 12e roeimarathon op de Binnenmaas in Mijnsheerenland. Hierbij ben je met je team van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit uitdagende evenement, welke afgesloten wordt met een gezamenlijke barbecue op de steigers van onze vereniging.

De roeimarathon is een wedstrijd over een afstand van 42 km en 56 km; 3 of 4 keer de Binnenmaas rond. De start is bij de roeivereniging in Mijnsheerenland en met behulp van boeien is de route aangegeven. Voor het team dat het snelste de drie rondes aflegt is er een wisselbokaal, welke een jaar in bezit van het team mag blijven, maar voor de volgende wedstrijd geretourneerd dient te worden.

Starttijden

Er zijn drie starttijden, namelijk:

• 13.15 uur voor de boten die 4 ronden gaan roeien. Toegestane boten: wherry, C2+ en C4+
  • 14.45 uur voor C-boten en 1x of 2
  • 15.30 uur voor 4’ren en 8’ten

Inschrijven via wedstrijdroeien@wsvbinnenmaas.nl of het onderstaande inschrijfformulier. Het inschrijfgeld is € 5,00 p.p. voor alle roeiende personen in de boot. Het inschrijfgeld dient ter plaatste te worden voldaan. De inschrijving sluit 30 juni 2017.

Afsluitende barbecue

De roeimarathon wordt samen met de Blauwe Wimpel-zeilwedstrijd traditiegetrouw afgesloten met een gezamenlijke barbecue op ons prachtige terras met uitzicht over de Binnenmaas. De kosten van deze BBQ bedragen € 12,50 p.p. Aanmelden kan nog tot 2 juli!

Download hier de poster, print ‘m uit en hang hem voor je raam:
Poster Roeimarathon 2017

Graag tot ziens op 8 juli!
Wedstrijdcommissie roeien WSV Binnenmaas

Aanmeldformulier Roeimarathon 2017

Bij deze verklaar ik dat alle roeiers én stuurman/-vrouw beschikken over een geldig KNRB Wedstrijdcontract en ik begrijp dat als dat niet zo is, wij niet ingeschreven worden voor de wedstrijd

Routebeschrijving voor botenwagens

De meest eenvoudige route met botenwagens is over het algemeen:

• N489 afslag Mijnsheerenland.
  • Tweede straat rechts Laan van Moerkerken in.
  • Tweede straat links Elisabeth van Loonstraat in.
  • Vijfde straat rechts Laan van Moerkerken in.
  • Bijna op bestemming borden ‘Watersport’ volgen en kan er over het voet/fietspad gereden worden.
Zender voor toegang tot parkeerterrein

Voor het oprijden van het parkeerterrein moet een zender bij de WSV gehaald worden om inrijden van het park mogelijk te maken.

Datum:
Tijd: