Laden Activiteiten

« Alle activiteiten

• Dit activiteit is voorbij.

Lezing zeil-reglement door Henk Plaatje

5 maart 13:30-17:00

Henk Plaatje is door WSV Binnenmaas uitgenodigd om een lezing te geven over het zeil-wedstrijdreglement. Natuurlijk zal hij ook de wijzigingen omtrent het nieuwe regelement 2017-2020 toelichten. Toegang is vrij voor alle leden van WSV Binnenmaas.

Bio Henk Plaatje: “Al zeer vroeg is de hobby zeilen overgegaan in het professioneel beoefenen van watersport. Niet alleen als vrijetijdsbesteding maar ook als hoofdinstructeur bij verschillende zeilscholen en het toenmalige zeilwedstrijdcentrum van het Watersportverbond (1968-1975). Bij de Stichting Watersport met Gehandicapten ben ik in 1976 begonnen als schipper en na korte tijd is deze stichting samengegaan met de NEBAS nu Gehandicaptensport Nederland. Na ruim 15 jaar werkzaam te zijn geweest als directeur van deze landelijke sportbond voor mensen met een handicap ben ik in 1991 gaan werken bij het Watersportverbond. Op veel gebieden van de watersport heb ik ervaring opgedaan en ben onder meer CWO Zeil- en motorbootinstructeur, KNWV Zeilwedstrijdtrainer, Erkend umpire en wedstrijdleider alsmede Internationaal Judge en in het bezit van het groot vaarbewijs II.”

Datum:
Tijd: