Laden Activiteiten

« Alle activiteiten

• Dit activiteit is voorbij.

Landelijke midweek roeidag

17 augustus 08:00-17:00

Voor het landelijke midweek roeien kun je bij 3 verenigingen terecht.
Geef je NU op, je bent al laat, misschien te laat.

R&ZV de Amstel, in Amsterdam: Website: www.amstelroei.nl voor verdere info en routebeschrijving.
Er zijn 6 C4 boten en 7 wherry’s.
We maken een grachtentocht door Amsterdam of naar de nieuwe Oostelijke Eilanden. Onderweg kunnen we ergens lunchen of een eigen lunch opeten. Dineren in Amsterdam na afloop is ook mogelijk.

RV Alphen aan de Rijn: Website www.rv-alphen.nl voor verdere info en routebeschrijving.
Er wordt in C-boten en wherry’s geroeid. De tocht is een rondje Braassem van ca. 22 km. Via het Aarkanaal en de Leidsevaart richting Braassem waar wij bij de recreatiehaven de Hemmen van onze meegenomen lunch kunnen genieten, daarna via de Woudwetering en de Oude Rijn terug naar de roeivereniging, alwaar er soep en broodjes klaar staan.

RV de Geeuw in Sneek: Website: www.degeeuw.nl voor verdere info en routebeschrijving.
Er is plek voor 20 roeiers, er wordt in C-boten en/of wherry’s geroeid.
De tocht zal ongeveer 25 km zijn, het hangt van het weer af welke route er gekozen wordt. Halverwege is er gelegenheid voor een lunch, daarvoor zelf brood meenemen en iets te drinken. Bij terugkomst zal er soep, brood en een drankje klaar staan.

Gastroeiers VADA Wageningen

Ook onze vereniging krijgt deze dag gastroeiers, en wel van onze roei-collega’s van VADA uit Wageningen. Er heeft al eens een ploegje van onze vereniging in Wageningen op de Rijn geroeid. Nu dus een tegenbezoek. Uiteraard is het mogelijk om met hen mee te roeien. Onze gasten zijn er waarschijnlijk rond 10.00 uur en er wordt geroeid tot circa 16.00 uur. Klaas doet de begeleiding en voor wie mee wil roeien, neem contact op met Klaas.

Datum:
17 augustus