Laden Activiteiten

« Alle activiteiten

• Dit activiteit is voorbij.

Instructie wedstrijdzeilen

1 april 2016 20:00-22:00

De reeds in de Brulboei aangekondigde instructie voor Centaurzeilers (en niet-Centaurzeilers) vindt plaats op vrijdagavond 1 april.

• Hoe krijgen we grotere wedstrijdvelden?
  • Welke klasse is bij ons bijzonder goed vertegenwoordigd?
  • Wat kunnen we doen om de eigenaren van deze boten meer bij de wedstrijden te betrekken?

Dit zijn drie zeer zinnige vragen die we ons gesteld hebben. Gelukkig hebben we Edwin Kooijman & Gert Roukema, twee van onze beste wedstrijdzeilers, bereid gevonden om geïnteresseerden bij te praten over het wedstrijdzeilen in het algemeen en over het zeilen met de Centaur in het bijzonder.

Belangrijke tips, op het gebied van het optimaliseren van de trim, die ervoor zorgt dat de boot beter gaat lopen, komen zeker aan bod en, ook niet onbelangrijk, wat je wel en vooral niet moet doen om met succes aan wedstrijden deel te nemen.

Heel bijzonder is dat twee goede zeilers bereid zijn hun kennis met jullie te delen. Hier kan iedereen zijn voordeel mee doen, dus mis dit niet. Edwin Kooijman en Gert Roukema gaan deze avond geen vraag uit de weg.

Wij zijn er zeker van dat onze instructeurs uitstekend in staat zullen zijn om hun kennis en enthousiasme op u over te brengen. Daarom nodigen we iedereen uit, toerzeilers, (potentiële) wedstrijdzeilers en natuurlijk de zeilers uit andere klassen, om deze avond te komen.

Dus zet in de agenda: vrijdag 1 april a.s. clubhuis aanvang 20.00 uur.

Het clubhuis is vanaf half acht open

Tot snel,
De Zeilcommissie