Laden Activiteiten

« Alle activiteiten

• Dit activiteit is voorbij.

Avondwedstrijd (serie 2)

14 juni 19:00-23:00

|Terugkerend Activiteit (Bekijk alle)

An event every week that begins at 7:00pm on woensdag, happening 3 times

Sportieve doch laagdrempelige wedstrijden voor verschillende boottypes zoals de Centaur, Yngling, Laser, Valk etc. Deze wedstrijden worden verdeeld in 3 series met iedere week 1 wedstrijdavond. De eerste reeks bestaat uit 3 vrijdagavonden gevolgd door 3 woensdagavonden en de laatste serie wordt weer op vrijdagavond georganiseerd. Uiteraard proberen wij de wedstrijden zo spannend en interessant mogelijk te maken. Om die reden hebben wij in 2015 een startschip aangeschaft waardoor wij een gunstigere start- en finishpositie kunnen creëren.

Gelukkig zorgt de EC voor een bijpassend thema voor de hapjes en drankjes, dus gegarandeerd een leuke avond voor de zeilers maar ook de toeschouwers! Tijdens deze tweede serie worden we getrakteerd op heerlijke bitterballen.

Datum:
Tijd: